JAK-banken vill inte ändra den parasitära utsugningsmekanismen i det nuvarande penningsystemet

JAK är inte intresserade av att ändra systemet med att bankerna tillåts ”låna ut” sina egna skulder och blåsa folk att dessa lånar kronor av banken (som jag visade i föregående inlägg). JAK riktar bara in sig på räntan – vilket i sig är en bra – att ta ut ränta är ocker och har varit förbjudet i större delen av världen under större delen av historien.

Men det riktigt sjuka är ju att bankerna ”lånar ut” sina egna skulder samt tar pant och ränta på detta påhitt. Kan den lurade ”låntagaren” sedan inte betala ”tillbaka” det han aldrig lånat av banken snor banken panten (t.ex huset).  JAK låtsas som om utsugningen bara ligger i räntan.

För att punkta ned ovan:

  1. Grunden för bankernas parasitism är att bankerna kan ”låna ut” sina egna skulder till konton och tränga ut kronan som betalmedel . Om bankerna får fortsätta ”låna ut” ingenting men kräva ”tillbaka” allt kommer allt till slut hamna i bankernas knä – OAVSETT OM DET FINNS RÄNTA ELLER EJ
  2. Får bankerna oinskränkt ”låna ut” påhittade skulder till konton kommer allt till slut hamna i skuld till bankerna –  OAVSETT OM DET FINNS RÄNTA ELLER EJ
  3. Om bankerna får ta pant för att ”låna ut” detta ingenting kommer allt till slut hamna i bankernas knä –  OAVSETT OM DET FINNS RÄNTA ELLER EJ

Så fixeringen på räntan är som att tro att man avlivar rabieshunden genom att kupera svansen på den. Visst; räntan är rabiat galenskap men galenskapen går djupare än så. Något som, som sagt, JAK inte vill ändra på.

Räntan är viktig att diskutera men det är inte roten till bankernas parasitära utsugning. Att bara diskutera räntan men skita i stommen i parasituppbyggnaden ändrar inte grunden i utsugningsmekanismen. Ska man fälla ett ruttet träd måste man rikta yxan mot roten – inte fäkta med de fladdrande pladdrande grenarna.

Så jag ser faktiskt JAK som ett maskeringsförsök för att dölja grunden i utsugningen genom att bara koncentrera sig på ett utskott – räntans vara eller icke vara. JAK:s uppgift är att bevara grunden och få oss att tro att allt ändras bara vi beskär det ruttna trädet och tar bort räntan.

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Nej! Banker är INTE företag.

NEJ! Ditt konto hos banken kan INTE innehålla kronor! Liten film

NEJ! Du är aldrig låntagare av det som står på ditt konto! Banken är ALLTID låntagare av det som står på ditt konto.

Annonser

One thought on “JAK-banken vill inte ändra den parasitära utsugningsmekanismen i det nuvarande penningsystemet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s