Vi måste slänga ut de prostituerade politikerna från Riksdagshuset om vi vill ha verklig demokrati

Moderaterna vill kontrollera de svagaste i samhället och helt frånta dessa all form av integritet. Det Batra inte vill kontrollera är bankerna och storföretagen som skapar armodet som de svaga tvingas kräla i för att få lite smulor.

Men det är inte bara Batra som prostituerar sig. Riksdagen är ett politiskt horhus. Jag har respekt för de som säljer sexuella ”tjänster” på gatan – de utför dessa ”tjänster” i en social kontext där de tvingas – de gör det för att överleva. Jag tror ingen vill sälja sig sexuellt om de hade de ekonomiska och sociala förutsättningarna att slippa.

Riksdagsledamöternas prostitution grundar sig dock enbart på ren egennytta. Batra kommer säkert få ett jobb hos en amerikansk storbank efter sin prostitutionstjänst på riksdagen – precis som Reinfeldt och Borg fick. Jag har bara förakt till övers för de prostituerade i Riksdagen.

Politiker prostituerar sig genom att acceptera den grundfrågeställning som det finansiella systemet dikterar. Frågeställningen lyder:

Hur ska staten och kommunerna ha råd att finansiera välfärden genom skatten?

Utifrån denna utgångspunkt kräver sedan politiker som Batra att de svagaste ska fråntas sina mänskliga rättigheter och deras avföring dissekeras så att det inte finns ett osmält riskorn kvar.

De som betalar skatt ställs mot de svagaste. De svagaste framställs som några slags parasiter och de småsmulor de får som bidrag ska granskas under lupp. Allt detta medan politikerna värnar de riktiga parasiternas, bankernas, rätt att suga ut allt genom skuldslaveri.

Grundfrågan alla politiker borde ställa sig är:

Varför måste stat och kommuner sätta sig i påhittad skuld till bankerna för att finansiera välfärden när staten kan skapa pengar själv?

Skatten behövs inte alls för att finansiera välfärden. Staten kan skapa de pengar som behövs genom att göra det bankerna gör nu – hitta på ”pengar” från ingenting. Varken stat eller kommuner behöver hamna i
påhittad skuld till banksystemet – vi behöver inte betala skatt till de riktiga parasiterna – dvs det finansiella systemet.

Men, som sagt, de prostituerade i Riksdagen (inklusive Batra) får ingen belöning av bankerna i form av ett ”fint” jobb om de ställer ovan fråga. Troligen blir de ganska snabbt utsatta för ett mediadrev och får lämna Riksdagen om de försöker. Bankerna kan organisera sådana mediadrev då de äger och kontrollerar median med vidrörande presstituerade ”yrkeskår”.

Om vi vill ha förändring måste vi kasta ut de prostituerade politiker vi har från makten och skapa en riktig demokrati där staten inte behöver skatten för att finansiera ett välstånd för alla.Vi måste se att grunden för den sk ”demokratin” som vi har idag är skuldslaveri åt bankerna.
Vi måste lyssna på t.ex ekonomiprofessor Michael Hudson som menar att västvärldens moderna demokrati är kommen av att bankirerna ville säkerställa skuldslaveriet. Om en kung var skyldig pengar kunde han få för sig att skita i att betala – när kungen dog dog ”skulden” med kungen. Genom att flytta skulden till det allmänna kunde bankerna göra skuldslavar av samhället. Den påhittade ”skuld” till bankirerna kunde tas ut på hela befolkningen och den var tidsmässigt obegränsad (bankerna mjölkar alla genom skatten mao – en suverän demokratisk stat behöver inte finansiera sig genom skatten – den kan skapa pengar själv). Därför har vår ”demokrati” blivit ett skuldslaveri-samhälle åt bankerna. Den fattigdom som sprider sig är ett resultat av denna parasitära utsugning. Hudson har skrivit:

““Anyone who gave credit to a prince knew that the repayment of the debt depended only on his debtor’s capacity and will to pay. The case was very different for the cities, which had power as overlords, but were also corporations, associations of individuals held in common bond. According to the generally accepted law each individual burgher was liable for the debts of the city both with his person and his property.”

The financial achievement of parliamentary government was thus to establish debts that were not merely the personal obligations of princes, but were truly public and binding regardless of who occupied the throne. This is why the first two democratic nations, the Netherlands and Britain after its 1688 revolution, developed the most active capital markets and proceeded to become leading military powers. What is ironic is that it was the need for war financing that promoted democracy, forming a symbiotic trinity between war making, credit and parliamentary democracy which has lasted to this day.”

Hela Hudsons artikel är extremt bra:

Debt Slavery – Why It Destroyed Rome, Why It Will Destroy Us Unless It’s Stopped

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Nej! Banker är INTE företag.

NEJ! Ditt konto hos banken kan INTE innehålla kronor! Liten film

NEJ! Du är aldrig låntagare av det som står på ditt konto! Banken är ALLTID låntagare av det som står på ditt konto.

Annonser

One thought on “Vi måste slänga ut de prostituerade politikerna från Riksdagshuset om vi vill ha verklig demokrati

  1. Ekonomiprofessor Michael Hudson om parasitismen (som Batra liksom Borg, Reinfeldt, Östros, Sundsträm och andra köpta politiker är satta att skydda till vilket humanitärt pris som helst) tagit över ekonomin och tömt den
    del 1

    Del2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s