Politikerna och finansparasiterna dikterar vilka som ska knuffas ut för ättestupan

Sverige närmar sig ättestupan och det är klart vilka som ska knuffas över kanten. Det finns t.o.m ekonomer som börjar förstå det:
Sverige på väg mot djup kris

En gång i tiden hade politiker ungefär samma lön som en lärare. Det ideella och ideologiska inslaget i att vara politiker ansågs viktigast. Idag har vi korruptiker som sätter karriären först. Nu sitter dessa hycklare med skyhöga löner och försöker diktera vilka som ska knuffas över kanten Pensionärer ska knuffas med handikappade, invandrare, lågavlönade, arbetslösa och sjuka vid stupet som korruptikerna föser dem mot

Ifrågasätter man korruptikerns egennyttiga handlingar så anklagas man för ”politikerförakt”. Att kräva att politikerna ska sänka sina löner samt kasta sig själva utför den social och ekonomiska avgrunden är mao uteslutet. Om det ska vi vara tysta.

Och givetvis är politikerna själva tysta om sin egennytta och förmåner. Likaså som de är tysta om den hand som de äter ur – det parasitära finans och banksystemet som ingen nytta gör alls men suger ut allt.

Korruptiker-äcklet i den här artikeln är inget undantag när han säger att handikappade överutnyttjar systemet.

När kommer det en ärlig politiker som säger?
”Politiker och finansparasiterna överutnyttjar systemet”

Men det är något vi aldrig kommer får höra då politikerna dikterar att vi inte får diskutera politikernas egennytta – och bankerna dikterar för politikerna och media om att alla ska vara tysta om den finansiella parasitismen.

Folk koncentrerar sig alldeles för mycket på vad som sägs. Det som inte får sägas är oftast det som är mest intressant. Detta då den som dikterar tystnaden är den som dikterar vad som får sägas.

Chomsky skrev:
“The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum….”

Wallenberg sa samma sak men kortare – ”Att verka men inte synas”

Begränsningen i diskussionen om vem som ska knuffas ner i ättestupet är klar och definierad av politikers och medias tystnad. Den livliga debatten som kommer tillåtas är när pensionärer, sjuka, handikappade, invandrare etc ställs mot varandra och bråkar om vem som ska offras.

Men det behöver inte vara så – vi behöver inte ställas mot varandra. Vi behöver delta i maktens försök att söndra och härska. Vi kan lyssna på varandra – och framför allt – lyssna på det som inte får bli sagt.

Politikerna spelar teater och slåss på en av fejkad höger/vänster skala där dragsnöret heter skatten. Högern vill ha mindre med skatt – vänstern vill ha mer skatt för att finansiera välfärden.Ekonomin beskrivs som att det finns  en närande sektor – dvs privata företagandet – och en ”tärande” sektor – dvs statlig och kommunal verksamhet.

Den offentliga verksamheten påstås finansieras av företagen genom skatten. Men som visas i det hör blogginlägget går inte skatten till att finansiera välfärden – skatten går till att mata den finansiella parasiten, dvs banksystemet.

De tjänster som kommunen och stat producerar skapar mervärden. Undersköterskor och personliga assistenter ger ett drägligare liv åt den sjuke, biblioteken ger kunskap (kan vara tveksamt:) ), dagispersonal ger tröst åt barnet etc. Det mesta inom kommunal och statlig verksamhet är mao en del av näringslivet (om man bortser från lite byråkratitoppar och politiker).

Däremot är den finansiella sektorn nästintill enbart tärande. Banker skapar bara skuld och elände genom att ”låna ut” ingenting. Och, som sagt, de mjölkar oss genom skatten då de kräver att få ”tillbaka” pengar för de pengar de aldrig lånade ut till stat och kommuner.

Så indelningen ”näringsliv” (företag) och ”täringsliv” (statlig och kommunal verksamhet) är helt och hållet ett påhitt som den riktiga parasiten, det finansiella systemet, hittat på för att dölja sitt parasiterande. Och politikerna spelar sin teater efter den tysta regi bankerna skrivit i slutna rum.

Om staten kunde skapa pengar istället för att ”låna” fullständiga påhitt från skulle inte svaga grupper i samhället behöva ställas mot varandra vid ättestupan. Staten skulle kunna skapa de pengar som behövs och totalt kringgå att bli utsugen av det parasitära banksystemet. Stat och kommuner skulle aldrig hamna i skuld och vi skulle inte behöva betala skatt för att finansiera välfärden.

Men om ovan sker är det korruptikerna och bankerna som ställs vid ättestupan. Och, som vi vet, är de bara intresserade av att dölja och värna sin egen parasitära existens och inget annat. Så inget kommer ske om vi inte sparkar ut den parasiterande finansadel med sina pudlar politikerna och ersätter finansdiktaturen med riktig demokrati.

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Nej! Banker är INTE företag.

NEJ! Ditt konto hos banken kan INTE innehålla kronor! Liten film

NEJ! Du är aldrig låntagare av det som står på ditt konto! Banken är ALLTID låntagare av det som står på ditt konto.

Annonser

10 thoughts on “Politikerna och finansparasiterna dikterar vilka som ska knuffas ut för ättestupan

 1. Skuldslavar är ett ord som ska tystas ned. Överhuvudtaget är det tystnad som furstarna kräver av sina egna undersåtar i media när de ska beskriva ”verkligheten”. Så här svarar SvD:s fd chefredaktör Bertil Torekull om sitt förhållande till Bonnier och Wallenberg (citat från artikeln nedan):


  Vad menar du med ”vargar” och ord som ”slav” och ”slavägd”?

  – Det har med ledarskap att göra. Hur man uppträder när man som person står mycket nära den yttersta makten.

  Han berättar också varför han fick sparken:

  ”Peter Wallenberg ansåg som ägare av Svenskan att han inte kunde ha en chef som ”inte förstod att lära medarbetarna ur vilkens hand de åt”. Sex månader senare var jag utkastad, just när tidningen nådde sin högsta upplaga någonsin!”

  Så journalister är nog noga med att syna handen på Wallenberg och company innan de skriver något – likaså ”våra” sk politiker.
  http://www.svd.se/wallenberg-och-bonnier-gav-mig-sparken

 2. Bra artikel och viktig. Det skrivs och pratas för lite om det som inte får sägas. Allt skall delas in i vänster höger, kristen, muslim eller ateist. Rotschilds med svans (Bank & Finansdirektörer, Politiker, Partier, Krigsindustri, Drog & Förgiftningsindustri mm.) har en lätt uppgift att föra mänskligheten mot välfärdsättestupan, om det nu finns någon välfärd? Idag lever vi under MSM och PK förtryck, under en mer effektiv drog & förgiftnings förtryck. Under stater som vill styra allt i vår privata omvärld. Den största släggan över oss alla växer och blir bara större och större – Hypnotisörernas makt = Propaganda apparaten är den största släggan mot västvärlden och den vill växa och bli större. Det måste bli ett stopp! Sluta att dela in mänskligheten i olika värderingssystem (Förutom eliterna förstås – Vissa där kan gå att utnyttja för ett fritt och verkligt demokratiskt system, jag tänker här på Ryssland och ev. Kina och Indien). Vi borde samlas till en världslig konferrens och staka upp inriktning för motstånd. Gå med i viktiga organissationer mot NATO expansion, mot Bankparasitism osv!

 3. Det finns alltid två sidor som påstås strida mot varandra. Men bakom kulisserna så är de helt överens med storfinansen. Sverige har borgare och sossar. England har de konservativa och liberalerna, USA har demokrater och republikaner osv i nästan alla av västvärldens länder.

  Men om Sverige skulle få en vågade stå upp mot storfinansen och förstatliga bankerna, så skulle USA sätta stopp i för Sveriges valuta i den internationella handeln.

  • Jovisst är det sant att Sverige inte kan stå ensamt i att förstatliga banksystemet det förstår jag också. Det Amerikanska folket måste också förstå detta och gå före. Är det inte därifrån det största motståndet mot det rådande banksystemet kommer bland gräsrötterna? Amerikanen av idag är krigstrött, kapitaltrött? Finansparasittrött, skuldslavssutsliten och trött på att hanka sig fram på 0 till 3-4 jobb för att överleva. Går det inte att skönja en solstrimma av hopp i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s