Bankerna kommer alltid skaffa skuldslavar genom att ”låna ut” sina egna skulder om vi inte stoppar dem

Bankerna kommer alltid skaffa skuldslavar genom att ”låna ut” sina egna skulder om vi inte stoppar dem.

Så länge bankerna tillåts ”låna ut” sina egna skulder kommer hela samhället vara skuldslavar åt banksystemet. Banken kommer vara den egentliga husägaren som hyr ut huset åt den som tror sig köpt huset. Företaget kommer ägas av banken som håller företaget som pant. Staten och kommunerna kommer likaså vara pantsatta till banketna då staten inte längre får skapa pengar för att finansiera sig (enligt Maastricht och Lissabonavtalet) – staten och kommunerna måste enligt lag ”låna” bankernas skulder de med. Vi kommer även i fortsättningen ha politiker som tjafsar om skatten och vi kommer även i fortsättningen tro att skatten går till att finansiera välfärden. Handikappade, invandrare, pensionärer, arbetslösa, fattiga etc kommer även i fortsättningen ställas mot varandra och de kommer ställas till ansvars för att de påhittade skulderna till bankerna inte längre går att betala genom skattesystemet. Det enda sättet bankirerna kan fortsätta detta utsugeri är genom att fortsätta söndra och härska. De vill med alla medel dölja att det enda vi egentligen kan slåss om är vem som ska bli mer eller mindre utsugna av bankerna.

Folk måste inse att de skulder bankerna satt allt i är bara rena påhitt och att bankerna aldrig kan ”låna ut” några pengar som systemet är uppbyggt idag. Folk måste förstå att bankerna  måste tas ifrån rätten att ”låna ut” sina egna skulder som de sätter människor, företag, stat och kommuner i påhittad skuld med.

Bedrägeriet bankerna utför är så enkelt att det nästan är skrattretande. Ser man igenom bankernas enorma svammeldimma så är det enkelt att se att bankerna inget annat ”lånar ut” än sina egna skulder. Vi tar det stegvis:

Säg att Nisse hittar en kasse med 10 000kr i sedlar hos sin döde moster Agda.

1) Banken tar emot de 10 000 kronor i sedlar av Nisse (dvs banken gör en inlåning på 10 000 kronor)
2) Banken lägger sedlarna i kassavalvet.
3) Banken skriver en digital skuldsedel på Nisses konto att banken nu är skyldig Nisse 10 000 kronor.

Banken kan omöjligt hävda att Nisses konto nu innehåller vad banken lånat in av Nisse – de inlånade kronorna ligger ju i kassavalvet

Vad händer när banken ”lånar ut” till säg Pelle? Lånar banken ut de 10 000 kronorna som ligger i kassavalvet eller ”lånar” banken ut Nisses kontoinnehåll till Pelle?

Banken kommer givetvis hellre vilja ”låna ut” sin egen skuld till Pelle och låta de 10 000 kronorna som Nisse satte in ligga kvar i kassavalvet. Så:

1) Banken överför sin skuld på 10 0000 kronor från Nisses konto till Pelles konto så att banken nu är skyldig Pelle de 10 000 kronorna
2) De 10 000 kronorna som banken tagit emot av Nisse som inlåning ligger kvar i kassavalvet

Pelle tror att han lånat kronor av banken men som visas ovan är bankens egna skuld det enda banken ”lånat ut” till Pelle och inget annat. Nisses 10 000 kronorna ligger ju, för att tjata, kvar i kassavalvet.

När vi betalar genom bankernas kontosystem kan vi mao ALDRIG använda något annat än bankernas skulder som betalmedel – du får mer av bankens skulder på ditt konto och jag får mindre av min banks skulder på mitt konto om jag betalar dig.

Nästa steg i bankernas anskaffande av skuldslavar är att bankerna hittar på sina egna skulder och ”lånar ut” dessa till kundkonton utan att ha tagit emot några pengar i insättning av någon. Ovan steg kan då reduceras till:

  1. Banken hittar på sin egen skuld och ”lånar ut” 10 000 till Pelles konto utan att Nisse gjort en insättning på 10 000 kronor
  2. Bankpersonalen ljuger (troligen helt omedvetet) Pelle rakt upp i ansiktet genom att säga:

-”De 10 000 kronorna som du lånat finns nu överfört till ditt konto”

Men, som sagt, Pelles konto kan inget annat innehålla än bankens egna skuld. Banken har mao skuldsatt Pelle med bankens egna skuld som banken hittade på vid det likaså påhittade ”lånetillfället”.

Bankerna har på ovan sätt ersatt kronor mot bankernas egna skulder så till den grad att cirka 97% av den sk ”penningmängden” egentligen inte är pengar – de är bankernas skulder till kontokunder.  Bedrägeriets kärna ligger i att vi tror att bankernas skulder ÄR pengar då vi inte kan skilja innehållet på våra kundkonton från kronor. Vi tror att vi betalar varandra med kronor genom bankernas kontosystem men i verkligen flyttar vi, som sagt, bara bankernas skulder mellan våra konton.

Bankerna har på ovan sätt skapat ett globalt pyramidspel av enorma proportioner. Genom att banken ”lånat ut” sina egna skulder har bankerna inte bankerna bara satt allt i påhittad skuld till bankerna – bankerna själva sitter i lika stor skuld då – som sagt – bankerna ”lånar ut” sina egna påhittade skulder till kundkonton. Varken bankerna eller världen kan längre bära mer skuld och systemet är på vippen att implodera.

Det enda rätta är att ta ifrån bankerna rätten att hålla konton utanför riksbankens kronsystem. Alla konton ska ligga på riksbanken och kunna innehålla kronor. Då och endast då kan banken syssla med att ta emot insatta kronor som den sedan lånar ut – såsom bilden nedan visar:

1

Då kan vi betala varandra direkt utan att ha bankerna som en parassitör binnikemask mellan oss, såsom bilden nedan visar.

2

Samtidigt bör systemet nollställas genom totala skuldavskrivningar samt att parasitrovet som Wallenberg, Wahlroos etc anskaffat tas ifrån dem.

”Banking is not money lending; to lend, a money lender must have money” – ekonomiprofessor Hyman Minsky

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

3 thoughts on “Bankerna kommer alltid skaffa skuldslavar genom att ”låna ut” sina egna skulder om vi inte stoppar dem

  1. Vi borde kunna bemöta dessa skuld transaktioner med en egen valuta som tex gröna pengar i England som handlas lokalt, uppbackad med bitcoin. Samt att allt fler förbinder sig att i största möjlig grad handla lokalt och bojkotta alla globala aktörer för alla inköp. Skola och vård kan tvingas handla lokalt istället för det billigaste som oftast inte har de kvaliteter vi själva ställer på inhemsk produktion och då faller nyttan med vår egen livsmedel produktion.

    Eftersom globala företag hanterar allt mer avancerade skatte planering ska de inte heller ha vinst från vår marknad. Våga se alla deras varumärken och försök att istället i möjligaste mån köpa det som produceras i landet eller i ditt län. Om tillräckligt många orkar göra den skillnaden kan vi ställa nya krav så länge inte TIIP avtalet inte skrivs på. TIIP innebär att globala aktörer kan stämma nationer som hindrar deras vinst pga gifter eller GMO användning.

    Ta en helg och sluta se på TV och dokusåpor och sport för att istället bry dig om dina barns o barnbarns framtid.

Kommentarer inaktiverade.