Demonstrera mot bankernas skuldslaveri genom att göra deras betalsystem till en snigel

Att demonstrera på gatorna mot bankdiktaturen och dess skuldslaveri är bra men kanske inte så effektivt. Jag har tidigare beskrivit olika sätt tidigare som kan vara alternativ till att bli nedslagen av polis på gatorna – och kanske även, som sagt, mer effektiva.

Troligen den största anledningen till att Internet skapades var för att bankerna skulle kunna få oss att betala med deras skulder (ditt och mitt kontoinnehav). Som alltfler vet ”lånar” bankerna bara ut sina egna skulder till kundkonton som de hittar på vid det likaså påhittade ”lånetillfället”. För att vi sedan ska kunna bolla bankernas skulder mellan varandras konton (istället för att betala kontant) så skapades Internet.

Bankerna skaffar sig skuldslavar genom att ”låna ut” bankens egna skulder till kontona och vi inbillar oss att våra konton innehåller kronor. Men samtidigt som Internet varit helt nödvändigt för bankernas införande av sitt feodala skuldslavsystem är det likaså bankernas största akilleshäl.

Säg att du har ett konto på SEB och skapar ett till konto på t.ex Swedbank. Säg sedan att du överför 100 av ditt innehav av SEB:s skulder från ditt konto till ditt Swedbankskonto. Då kommer nedan ske mellan ditt SEB och Swedbankkonto när du överför ”pengar” (de är ju egentligen inte pengar du överför mellan kontona – du överför bara SEB:s skuld till Swedbank som övertar skulden):

SEB blir av med sin skuld till dig (dvs ditt kontoinnehav minskar med 100) ———–> Swedbank övertar SEB:s skuld till dig (dvs ditt kontoinnehav hos Swedbank ökar med 100)

Samtidigt måste SEB betalar Swedbank med kronor genom riksbankskontona, dvs:

SEB blir av med 100 kronor från sitt riksbankskonto när SEB betalar —————> Swedbank för att Swedbank övertagit skulden till dig, dvs Swedbank får 100 kronor mer på sitt riksbankskonto

Det krävs mao två kontoöverföringar i detta, ur logisk synvinkel, totalt ut och invända överkrångliga system. Det var därför bankerna före Internet stängde klockan tre och det tog en eller flera bankdagar vid en överföring mellan två olika banker – den sk clearingen mellan bankerna tog en jävla tid när den skedde manuellt.

Detta har ändrats med Internet. Idag sker kan det som tog dagar förut tar bara några sekunder idag. Riksbanken har ett system som den beskriver så här:

”Avvecklingen av betalningar i RIX är baserad på principen bruttoavveckling i realtid – Real-Time Gross Settlement, RTGS”

Internet är mao en nödvändighet för att vi ska kunna använda bankernas skulder (ditt och mitt kontoinnehav) som betalningsmedel vid kontoöverföringar. Det krävs en enorm centralisering för att detta ska kunna ske då bankerna måste betala varandra genom Riksbanken vid varje kontoöverföring.

Så säg nu att du sitter vid din dator och flyttar ditt innehav av bankskulder på 100 mellan ditt SEB och Swedbankkonto fram och tillbaka. När saldobeskedet ploppar upp på Swedbank överför du det snabbt som fan tillbaka till SEB osv osv.

Gör många så samtidigt kommer inte Riksbanken kunna serva bankerna i realtid. Säg att 100 000 personer gör detta samtidigt säg 50 gånger mellan sina konton på en timme – Överföringar kommer läggas på väntelistan att clearas och den kan ju bli jävligt lång 🙂 om det är många som gör samma sak. Resultatet skulle bli att skulle få mycket segare (kanske inte i samma snigelfart som innan Internet – men riktigt jävla segt skulle det bli)

Det som är bra, förutom att slippa få en batong i huvudet, med en sådan här demonstration är att man demonstrerar mot kärnan i systemet och visar för bankerna att vi vet vilken skuldslaveri- verksamhet och vilket bedrägeri de bedriver.

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

 

Annonser

2 thoughts on “Demonstrera mot bankernas skuldslaveri genom att göra deras betalsystem till en snigel

  1. Du skriver ”SEB blir av med 100 kronor från sitt riksbankskonto”.
    Är de 100 kronorna 1% av 10000, eller var kommer de ifrån?
    Framgår inte riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s