USA är världens största maffiaimperium genom tiderna

Allt fler ser det skurkimperium som USA håller i genom sin kontroll av världsvalutan dollarn. Länder ska göras svaga och beroende av varandra. Produktion läggs i ett land och konsumtion i ett annat land. För att länderna ska kunna betala varandra måste de använda dollar som står för 85% av världshandeln. Detta tvångssystem kallas ”frihandel”. De länder som inte går med på dollarns ”frihandel” straffas på ett eller annat sätt. För USA är det enda landet som kan skapa dollar helt gratis och kan på så sätt även köpa upp allt helt gratis. De länder som inte använder dollar förstör USA. USA behöver inte vinna krig för att vinna – USA behöver bara förstöra landets valuta så kommer den ersättas av dollar och USA kan gå in i landet och köpa upp allt gratis.

När ett imperium håller i valutan som alla andra länder måste använda kan detta enbart ske genom maffiametoder. Kissinger såg till att enbart dollar används vid köp av olja. Men det är inte det enda som köps och säljs i dollar – vapen säljs också i dollar och vapenindustrin är väl den enda industrin som USA har kvar som är världsledande. Att skapa maximalt med krig skapar efterfrågan på vapen och håller dollarns värde uppe. Dessutom – valutan i länder med t.ex inbördeskrig går åt helvete- varvid USA:s finanselit kan gå in och köpa upp allt gratis.. Inte nog med att USA  inte behöver vinna krig för att dollarn ska härska – USA behöver inte ens utföra krigen själva – alla krig gynnar dollarn.

Likadant är det med narkotika- den säljs internationellt i dollar. Enligt chefen för FN:s kontor för hantering av narkotika och brottslighet, Antonio Costa, är knarkhandeln den viktigaste jordbruksprodukten i världen. Valutan den säljs i är därför enormt viktig. Britterna visste detta när Pundet var imperievalutan . Opiumkrigen med Kina handlade om att tvinga på Kineserna Pund i utbyte mot knark – jag skrev om det här:  Afghanistan – det tredje opiumkriget Det är ingen tillfällighet att länder USA ockuperar börjar med knarkproduktion (t.ex gyllene triangeln och Afghanistan). Det är heller ingen tillfällighet att dessa droger är kriminaliserade – det är ju USA som håller i kriminaliteten då det gynnar dollarns härskarställning.

När Storbritannien under sin imperietid var världens knarkkartell la de opiumproduktionen i Indien. Bönder i Indien fick inte producera mat och konsekvensen blev enorma svältkatastrofer där miljontals människor svalt ihjäl. Bara i Bengalen dog 10 miljoner människor enbart av svält 1770 -och den var bara en av många svältkatastrofer som Brittterna skapade för att försvara sin världsvaluta Pundet. Faktiskt ljuger inte ens wikipedia om detta:

”The famine is estimated to have caused the deaths of 10 million people, reducing the population to thirty million in Bengal, …………….. It was caused due to the widespread forced cultivation of opium (forced upon local farmers by the British East India Company as part of its strategy to export it to China) in place of local food crops, resulting in a shortage of grain for local people in Bengal”

När Kina inte ville gå med på ”frihandeln” med opium startade Storbritannien opiumkrigen för att öppna Kinas hamnar.

Svamlet om ”frihandel” etc etc är mao bara skynken av lögner som hålls framför oss för att dölja USA:s maffiaimperialism. Så länge ett lands valuta får vara världsvalutan kommer resten av världen vara under det landets maffiastyre.

När Britterna styrde världen genom Pundet fanns dock inte samma kontroll som idag. Britternas kunde inte hålla koll på varenda Pundsedel som cirkulerade – det fanns möjlighet för andra länder att smyga sig förbi användandet av Pundet. Idag finns inte den möjligheten då nästan alla dollar är i digital form. 85% av världshandeln sker mao genom FED:s datorer i New York som är det enda stället där digitala dollar kan finnas på. USA kan mao hålla reda på varenda land och om ett land avviker (såsom Irak, Libyen, Iran, Ryssland etc etc) så kommer straffen som ett brev på posten för att de övergett dollarn.

Kina bygger nu en nätverk (CIPS) som kringgår FED:s datorer i New York. Länder kommer genom det nätverket kunna betala utan att använda dollar.

Vi står mao inför ett valutakrig där imperiet utmanas. Våra svenska politiker har redan valt sida genom att ställa sig på maffiaimperiets sida genom att bli en del av torpedverksamheten kallad Nato.

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

9 thoughts on “USA är världens största maffiaimperium genom tiderna

  • Japp! Mao ett privat företag styr hela världen. Rötterna till det ”företaget” finns i Ostindiska kompaniet med sin förgrening till Bank of England – mao – same shit different faces.

 1. Drogindustrin är idag gigantisk och ett effektivt medel i länder där Amerikas hegemoni styr. Drogade medborgare både lagligt och ”olagligt” är effektiva ”mediciner i förslavningen av varje nations medborgare. De psykiatriska drogerna orsakar varje år hundratusentals dödsfall. De metabola sjukdomar som idag ökar understöds och utvecklar allvarligare sjukdomar tack vare de lagliga drogerna, dessa lagliga droger orsakar i sin tur miljoner dödsfall varje år. Sätten att göra profit på varje lands medborgare ser i princip likadan ut överallt. Det är en skrämmande utveckling och dessa droger är idag värre en alla krig tillsammans. Denna passiva förslavning av folken är fruktansvärd. Det finns inget effektivt motstånd, där patientföreningar uppstår köps ledningen genast upp av drogkartellerna. Mutor och ”understöd” till dessa föreningar är en bråkdel av de miljarder som dessa drogkarteller gör i rena profiter. Den kemiska förslavningen är fruktansvärt effektiv tillsammans med den utbildning som staten ger till varje ny samhällsmedborgare. Idag börjar den ofta i 2 års åldern med förskola och fortsätter upp i vuxen ålder när sedan den färdigutbildade medborgaren går in i arbetslivet fortsätter indoktrinering till duktig löneslav och skuldslav. Till detta har staten och parasiterna organisationer som ser till att hålla varje medborgare på mattan, går inte det så fryses medborgare ut och snart är han i stället inknuffad i sjukdoms och drogslaveriet.Det finns
  idag inga samhällen som bryter mot dessa effektiva medel att hålla medborgarna förslavade. Ryssland som jag känner det har ofta mer humana sätt att handskas med dessa ”problem” för samhället. Kanske är det därför Ryssland måst knäckas på ett eller annat sätt? Eliten har en så länge inte lyckats helt ut i Ryssland. Vi får hoppas att Putin klarar av att motstå detta otroligt kriminella förtryck som pågår. För allas vår egen skull.

  • Sant!
   Vi lever i en total illusion om vad som är sant och idag är det som Aldous Huxley beskrev i ett brev till Orwell:

   My own belief is that the ruling oligarchy will find less arduous and wasteful ways of governing and of satisfying its lust for power, and these ways will resemble those which I described in Brave New World.
   Within the next generation I believe that the world’s rulers will discover that infant conditioning and narco-hypnosis are more efficient, as instruments of government, than clubs and prisons, and that the lust for power can be just as completely satisfied by suggesting people into loving their servitude as by flogging and kicking them into obedience.”

   http://www.lettersofnote.com/2012/03/1984-v-brave-new-world.html

   Men illusionen håller på att rämna och Orwells framtid är det som väntar om inte folk vaknar upp. Bland det sista Orwell sa:
   “If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face – forever.”

   Avslutar med ett citat av Bertrand Russell

   ”Many people would sooner die than think; In fact, they do so.”

 2. Vaccinering detta fantastiska medel att passivisera massorna. Kanske är det den Orwellska ”kängan” vad vet jag? Men de vacciner vi ser idag är bara början på något ofattbart hemskt. Kanske kan vi kalla det för Nanovacciner, vad vet jag? Men jag misstänker att det forskas på dem och att de i försöksstadiet redan är i användning. Och mycket riktigt när jag Googlade på de så kom detta upp som första länk – En Svensk? http://www.lifesciencesweden.se/forskning/nanovaccin-bromsar-diabetesutveckling/
  Något så fantastiskt som ett vaccin vid diabetes. Vacciner har vi ju alla lärt oss skall ”skydda” mot allehanda barnsjukdomar och förebygga virusepidemier? Först kommer det en gigantisk pandemi som de kriminella vaccinbolagen smittat jordens befolkning med. Sedan springer vi alla till politikerna och kräver ett vaccin – Då har vi det fantastiska nanovaccinet framforskat för att aktiveras just vid ett tillfälle när folket måste kuvas. Ja eliten fantasi är säkert värre än min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s