Kanske är det det förfalskade nobelpriset som fortfarande håller upp världens mest privatskuldsatta land, dvs Sverige?

 

Rubriken  kanske låter som ett konstigt påstående men om utgår från att hela banksystemet är uppbyggt kring lögner och att få folk att tro på lögnerna så kanske det inte är så långsökt ändå.

En hörnsten för att lögnerna ska accepteras som sanna av folk ligger ju i att de ses som sanna av den sk akademiska världen. Nobelpriset ges ut av Riksbanken och är inget riktigt Nobelpris men genom att förknippas med Nobel kan Riksbanken se till att banklögnerna får en akademisk acceptans såsom vetenskap (eller snarare kvackademisk).

Bernard Lietaer (som bl.a jobbat på Belgiens centralbank)  berättar om att penningsystemet är tabu bland kvackademikerna kallade ekonomer. Han berättar att ”nobelpristagaren” Paul Krugman personligen sa till honom att kvackademiker inte ska röra penningsystemet  Lietaer säger också att den som rör pennigsystemsfrågan kan se sin akademiska karriär flyga ut genom fönstret.

Det sk utbildningsväsendet (som mer rätt borde kallas inbillningsväsendet, särskilt för ekonomer) är mao centralt för att upprätthålla tron på penningsystemet och vad bankerna sysslar med. Och Riksbanken är den som bär upp lögnerna genom att ge dem en ”vetenskaplig” auktoritet genom att ge ut det förfalskade Nobelpriset. Om Riksbanken förlorade sin ”vetenskapliga” trovärdighet faller trovärdigheten för lögnerna som bär upp bankernas globala skuldimperium. Riksbankens ”fläckfrihet” är mao  extremt viktig att för att bankernas New World Order beskriven i nedan bild ska hålla ihop. Så kanske ligger det något i rubriken ändå i rubrikens antagande. Att stötta det ekonomisk fallfärdiga landet Sverige är ett måste för trovärdigheten av den sammanlagda lögnen.

bitmap

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s