Hur laglig är bankernas ”utlåning”av kronförfalskningar?

Säg att du ska låna 2 miljoner kronor av banken för att köpa ett hus – dvs du tror att du ska ”låna” 2 miljoner kronor av banken.  För som jag tjatat hur många gånger som helst innehåller nedan mening från bankpersonalen minst tre lögner

-”De 2 miljoner kronorna som du lånat har överförts till ditt konto”

(bankpersonalen ljuger troligen helt omedvetet -hen tror också på lögnerna – lögner som troligen hens ”utbildning” hjärntvättat hen till att tro vara sanna):

Lögn 1: Ditt konto kan inte innehålla kronor överhuvudtaget. Ditt konto är bara en notering över hur mycket banken är skyldig dig.

Lögn 2: Banken har inget lånat ut alls.

Lögn 3: Kontoinnehållet överfördes inte från något annat konto – banken hittade på kontoinnehavet vid det likaså påhittade ”lånetillfället”.

Alla lögnerna ovan är lätt påvisbara men lögn 1 behöver ingen som helst argumentation och går inte att blaja bort med bankorwellianska .Det är därför bankkramare med alla medel undviker begreppet kronor och istället använder det mer flytande begreppet pengar . Om man håller fast vid att bankerna påstår sig låna ut kronor till kontot och inte faller för manipulationen att använda begreppet ”pengar” så blir övriga två  lögner helt uppenbar. Men om man faller för  tricket att byta ut ordet kronor mot ordet pengar kan bankkramarna försvara lögn 2 med att banken lånar ut pengar till kundkontot och lögn 3 med att pengar har kommit in på kontot.

Så om man bara håller fast vid att lögn 1 är en bevisbar lögn faller de andra lögnerna. Att lögn 1 är en lögn bevisas dels av bankens egna balansräkning där kundkontot står som bankens skuld till kontokunden. Dels säger t.ex Bank of England detta väldigt uttryckligt i sin skrift om hur pengar skapas:

”Bank deposits are simply a record of how much the bank itself owes its customers. So they are a liability of the bank, not an asset that could be lent out.”

(Det hindrar inte Bank of England från att senare i texten blanda ihop begreppen pengar och Pund om vartannat så att BoE till slut i alla fall påstår att bankerna lånar ut Pund till kundkontot- varvid de återskapar den dimbank rapporten påstått var satt att skingra)

Då återstår frågan hur lagligt bindande bankernas lögner är? Om jag säger att jag mot betalning  ”lånar ut” en mitt hus till dig men du får bara låna  mitt tält så skulle jag begå en olaglig handling och du skulle kunna polisanmäla mig. Bankerna gör något som faktiskt är mycket värre – de påstår sig låna ut kronor till ditt konto men i verkligheten lånar de inget ut överhuvudtaget. Ett tält är i alla fall ett tält men inga kronor är och förblir inga kronor.

Det kan inte vara lagligt enligt t.ex konsumentskyddslagen att påstå sig ”låna ut” kronor när man inget ”lånar ut ”alls.

Vi står nu inför en bostadskrasch som kommer få bostadskraschen på 1990-talet att framstå som en söndagspromenad. Ändå var 90tals-kraschen förödande för många människor. Många sitter fortfarande med skulder till bankerna och har fått sina liv förstörda. Tusentals företag gick i konkurs beroende av 90tals-krisen. Allt för att bankerna 1985 fick fritt fram med att ljuga i det närmaste obegränsat om att de ”lånar ut” kronor till kundkonton.Bankerna har sedan dess, med ett litet avbrott vid den sk 90tals-krisen, trissat upp bopriserna till absoluta fantasipriser genom att hitta på förfalskade kronor till konton.

För att konkretisera detta:

1994 köpte jag och min dåvarande fru ett radhus i Bagarmossen i Stockholm för 860 000 (observera att jag inte skriver kronor – för vi ”lånade” inga kronor av banken). Detta var bara några år efter att 90tals-bostadsbubblan sprack. Före den bubblan sprack var priset uppe i 1,5 miljoner. Sedan började bankerna pumpa upp den nuvarande bubblan som är sprickfärdig efter över 20-år uppumpade.. 2007 skiljdes min fru och jag och priset var då uppe i 2,5 miljoner. I dagarna såg jag ett motsvarande radhus i samma område för 5,7 miljoner.

Ovan har inget med marknad att göra – bankerna har skapat ett gigantiskt pyramidspel av den sk bostadsmarknaden och häktat in en massa skuldslavar i detta pyramidspel. Bankerna och politikerna är livrädda för att pyramidspelet ska spricka. Boendet är en ren spekulationsbubbla där den nuvarande skuldslaven tror att hen ska bli rik när hen säljer bostaden till nästa skuldslav som är villig att sätta sig i än större skuld till banken.

När denna dårskap spricker kommer lidandet bli enormt och bankerna kommer ta skydd bakom politikerna och media samt skylla ifrån sig på skuldslavarna. Och troligen kommer de lyckas då normalt folk har skuldkänslor och lätt tar på sig skuld. Bankirerna har dock inga skuldkänslor då de troligen har psykopatiska drag allihop i mer eller mindre omfattning. Med politikernas och medias skydd kommer de säkert lyckas med sin skuldförskjutning (bankirerna äger både politikerna och media samt kontrollerar ekonomernas sk ”utbildning” som mer rätt borde kallas hjärntvätt).

Det är mao viktigt att folk inser att de inte bär skulden och ansvaret för det bedrägeri och pyramidspel bankerna skapat genom sin lögn om att banken kan ”låna ut” kronor till konton. Jag hoppas att folk vänder sitt vrede mot dessa bankparasiter istället för att rikta den mot sig själva ( i  t.ex Spanien har många skuldsatta begått självmord efter att den bostadsbubbla sprack- om mord ska begås finns det andra personer som bör dingla i lyktstolparna – i princip alla politiker och alla bankirer – och en och annan ekonom och journalist).

Så alla skuldslavar – istället för att piska er själva för det skuldslaveri ni utsatts för:

Se till att kräva att de som stått för bedrägeriet ställs inför rätta. Kräv totala skuldavskrivningar. Kräv att bankerna nationaliseras så att vi kan få ett ärligt penningsystem. Kräv att de parasiter som tjänat på dessa pyramidspel skattas enormt hårt genom en extrem progressiv skatt så att parasitrovet tas ifrån dem.

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

 

Annonser

2 thoughts on “Hur laglig är bankernas ”utlåning”av kronförfalskningar?

    • Nä, men lagen accepterar att alla får skapa betalmedel – vilket bankerna gör när de ljuger och påstår sig ”låna ut” kronor till konton.

      Däremot bryter de mot lagen när de påstår sig kunna ”låna ut” kronor till ett kundkonto – då det är en extremt enkelt påvisbar lögn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s