Det är dags att riva ned lögnerna i det psykopatiserade samhället vi lever i

Jag har faktiskt svårt att kolla på media överhuvudtaget. TV, radio,  tidningar, böcker etc är dissociationsorgan för att skapa maximal med verklighetsfrånvändhet. Folk går till psykologer för att få tillbaka sin verklighetsförankring – de använder media för att slipa se verkligheten. Media är till för att skapa egon med noll verklighetsförankring och psykologer är till för att mjölka de egon som blivit infekterade med verkligheten. För psykologer är lika dissociativa de till den verklighet som kallas samhälle – de har noll koll på att nästan allt som vi lärt oss om hur samhället fungerar är lögner. Vi lever, såsom Harold Pinter sa i sitt Nobelpris-tal, i en gobeläng av lögner. Psykologers uppgift är inte att riva ned lögnerna – psykologers uppgift är att kolla vad det är för ”fel” på din verklighetsuppfattning och ”hjälpa” dig leva i den verklighet baserad på lögner som byggts upp av makthavarna.

Psykologer internaliserar mao skulden för att du mår dåligt – det är inte fel på ett psykopatiserat  samhälle – det är fel på dig som inte klarar av att leva i ett psykopatiserat samhälle.

Denna ut och invändning av skuld tjänar den ekonomiska ut och in-vändning av skuld. Bankerna har i denna verklighet satt allt i skuld. Vi betalar alla av på denna påhittade skuld om inte annat så genom skatten. Vi jagar hela livet i ekorrhjulen för betala av dessa påhittade skulder till bankerna (återigen, om inte annat så genom skatten). Bankerna själva är psykopatiserade parasitorgan som vänder ut och in på skulden. Hela utsugningen baseras på att du ska känna skuld till banken och betala tillbaka påhitten och känna att du ska göra rätt för dig genom att vara skuldslav till banken (återigen, om inte annat så genom skatten). Bankirerna och finansparasiterna känner ingen skuld – de tror sig vara gudar (Soros och Goldmans Sachs vd Blankfein har uttryckligen sagt att de tror sig vara gudar).  Då det är med denna psykopati-måttstock framgång mäts i dagens samhälle har de rätt – högst upp på samhällsstegen tronar psykopaterna.

Under dessa psykopater dinglar marionetterna i form av politiker, sportstjärnor, kultur, media, rättsväsendet, undervisningen och, japp, de flesta psykologer. Dessa marionetters främsta uppgift är inte att beskriva verkligheten – deras uppgift är den omvända – att dölja verkligheten och vända ut och in på skulden.

”Bröd och skådespel” är ”belöningen” som folket får för att de kopplar bort verkligheten och tror på lögnerna. Psykopatgudarna har därför sett till att narcissistiska egon blir ”stjärnor” som ”lyser upp” den psykopatiserade emotionella tomheten. Skuldslavarna ska se upp till dessa ”stjärnor” för att fylla ut tomheten för att orka med sitt springande i ekorrhjulet såsom skuldslavar åt parasitöverheten. Om du inte kan bli som dessa narcissist”stjärnor”  är du en misslyckad individ och bär själv skulden för detta misslyckande då man ingen annan har att skylla än sig själv i detta individuella helvete.

Förr i tiden var parasiter de som hade lägst stående status i samhället. Bankirerna hängdes om de ertappades med att ha parasiterat. Narrarna vid hovet sparkade och spottade man på. Att jobba som skådespelare eller underhållare sågs som parasiterande då det inte ansågs bidra med något till samhället. På den tiden var det något fint att arbeta och fult att leva på andras arbeten, dvs, det var fult att parasitera. Idag är det tvärtom – att arbeta är något fult  och det är  fint att maximera sin parasitism genom att suga ut de som arbetar – då kan du t.om bli ”stjärna”.  Idag är dessa narcissistiska stjärnor en ”förebild” för den skuldförslavade massan. Dessutom ger dessa ”stjärnor” ett alibi för  ”elitens” psykopatdrag – narcissism är ett grunddrag hos psykopater.

De moraliska värderingarna är satta helt upp och ned. Vi behöver vända upp skiten för att kunna frigöra oss och riva ned den gobeläng beståendes av lögnernas rosa skimmer som hängts framför våra ögon.. De flesta är inte galna – det är världen som är galen (även om psykologer vill få oss att tro att det är tvärtom).

1

2

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

9 thoughts on “Det är dags att riva ned lögnerna i det psykopatiserade samhället vi lever i

 1. En detalj jhag tänker på är att psykiatriker är ännu farligare än psykologer, då de förra kan låsa in dig på obestämd tid och tvinga i dig zombieknark. Annars håller jag ju med din beskrivning.

 2. Det bästa blogginlägg jag har läst på, jag vet inte hur länge! Tack för det. Har själv samma tankegångar och är otroligt glad att jag inte har en enda krona i ”skuld” varken till banken eller till någon privatperson. Däremot lever jag nu som fattigpensionär för att jag hade den dåliga smaken att som ensamstående mamma arbeta deltid då min dotter var liten – och det straffar sej nu.
  Kan för mitt liv heller inte begripa varför jag ska behöva betala skatt på min usla pension. Jag har ju redan betalt skatt för den en gång!!!

  Ha det bäst!
  // Kao

   • Jo. Jag har förstått det. Investor är bara ett av företagen och bankerna som skinnar oss. Utan oss vore de ingenting, för då fanns det ju ingen som jobbade ihop till deras förmögenheter.

    Kao

  • Japp de sågar av benet på den verkliga ekonomin för att hålla liv parasiternas utsugeri. Som sgt, till slut rasar vi över kanten då vi inte längre har någon reell ekonomisk grund kvar att stå på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s