Bankerna kan bara försvara sina lögner och sina bedrägerier genom att försöka förnedra dig till tystnad

Bankerna staplar lögner på lögner och genom media, ”ekonomutbildningen” och politiker får de oss att tro att lögnerna är sanna. Bankerna är som vilka psykopater som helst – de skuldbelägger offren och vänder ut och in på sanningen så att man knappt vet ut eller in. Ren logik avfärdar psykopaten med en fnysning om att du är en konspirationsdåre eller har en mental sjukdom – allt för att DU ska hamna i försvarsposition. När psykopaten och dess företrädare (media, politiker och ”utbildningsväsendet”) inte kan förnedra dig till tystnad och lydnad ignorerar de den logik som du ställer upp. För en psykopat försöker alltid få det till att det är fel på ditt förstånd oavsett hur vattentät logik du framför. En psykopat försvarar sig aldrig – en psykopat anfaller –  kan psykopaten inte få dig att förakta ditt eget förstånd anfaller han genom att försöka tysta ihjäl dig – det kanske t.o.m är det mest effektiva sättet. När psykopaten blir tyst och konsekvent inte svarar och inte bemöter den enklaste logiken så vet du att du är på rätt spår – låt inte psykopaten då få skyla över logikspåret med högtravande svammel och tystnad.

Vi måste lita på vår logik och inte falla i de känslo och förnedringsfällor bankpsykopaterna riggar upp genom att kalla dig för t.ex konspirationsdåre eller judehatare (jag har skrivit om judar här: Judarna i allmänhet är lika utsugna som alla andra av det parasitära finanssystemet) . Kräv att bli sakligt bemött när du framför nedan LOGISKA argument. För nedan är logiskt omöjligt att förneka – det går bara att tysta ihjäl.

—————————-

Logisk slutsats 1):

Ditt kundkonto hos banken kan enbart innehålla en notering om  bankens skuld till dig och inget annat.

Bevis:

Säg att du hittar en kasse med 100 000 kronor hos din döde moster Agda. Du tar kassen till banken som tar emot sedlarna och stoppar dem i kassavalvet (de hamnar på tillgångssidan av bankens balansräkning). På ditt konto skriver sedan banken upp att den är skyldig dig de 100 000 kronorna (på skuldsidan av bankens balansräkningen). Banken kan avbetala sin skuld genom att du går till bankomaten och plockar ut sedlar – bankens skuld, dvs ditt kontoinnehav, minskar då.

Detta är, som sagt, också entydigt enligt bankens egna balansräkning så det går inte att svamla bort eller tysta ihjäl.

Logisk slutsats 2):

Banken ljuger när den påstår sig kunna ”låna ut” kronor till ditt konto.

Bevis:

Bankpersonalen ljuger (troligen helt omedvetet) när hen säger:

-”De 2 miljoner kronorna som du lånat för att köpa ditt hus har överförts till ditt konto”

För ovan uttalande innehåller minst tre lögner:

Lögn 1: Ditt konto kan inte innehålla kronor överhuvudtaget. Ditt konto är bara en notering över hur mycket banken är skyldig dig (i enlighet med logisk slutsats 1 )

Lögn 2: Banken har inget lånat ut alls. Detta då:

Lögn 3: Kronor inte överfördes från något annat konto då kontot inte kan innehålla kronor (återigen, bevisat av slutsats nr 1).

Logisk slutsats 3):

Banken har därmed gjort sig skyldig till penningförfalskning

Bevis:

Du som kontokund tror att du ”lånat” kronor av banken och du har skrivit på en ”lånehandling” där det står att du lånat kronor av banken. Då banken påstått sig ”lånat ut” kronor till ditt konto som inga kronor kan innehålla har banken gjort sig skyldig till penningförfalskning.

Logisk slutsats 4)

Banken ljuger när den påstår att den är kreditgivare vid det påhittade lånetillfället

Bevis:

Säg att du hittar en plastkasse med 40 000kr i sedlar. Du tar sedlarna till banken som stoppar sedlarna i bankens kassavalv (de skrivs på bankens tillgångssida). Samtidigt skriver banken upp sin skuld på ditt konto – ditt innehav av bankskulder på ditt konto ökar mao med 40 000 (observera igen att ditt konto bara säger hur mycket banken är skyldig dig – de 40 000 kronorna ligger ju nu i valvet).

DU har ovan gett banken en kredit på 40 000 kronor och DU är kreditgivaren. Mao ovan visar att banken ALDRIG kan vara annat än kredittagare till det som står på ditt konto. Men det hindrar, som sagt, dock inte banken från att ljuga häcken av sig och hävda motsatsen.

—————-

Det finns som sagt inget logiskt sätt att säga emot ovan logik och bevisföring – de är bevis på att bank och penningsystemet är drivna av egennyttiga psykopater som suger ut allt genom att sätta allt i påhittad skuld till banksystemet.

Fredrick Soddy var nobelpristagaren i kemi och studerade penningsystemet och hade helt rätt i att enda alternativet är att skapa ett ärligt penningsystem:
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

4 thoughts on “Bankerna kan bara försvara sina lögner och sina bedrägerier genom att försöka förnedra dig till tystnad

 1. Mycket bra sammanfattning som vanligt av hur parasitsystemet fungerar. Jag har en fundering eller vad man ska kalla det för. Men jag får ofta mothugg av bankkramare att ”pengar” har ett inneboende värde? Jag vet ju att detta är skitsnack men det verkar ju som om hela detta system vilar på denna ”psyops”? Vissa håller ju styvnackat på detta, vilket visar anser jag att de är bankkramare och inte egentligen vill ha någon större förändring. Vilket är ditt starkaste argument mot detta med ”inneboende värde”? Måste erkänna att jag har svårt att komma med ett enkelt motargument mot skitsnacket.

  • Jo, men de kan vara nyttiga idioter också.

   Guld är bevisligen en vara och då är det byteshandel det är fråga om. Varan guld byts mot en annan vara. Och då guld är otympligt att frakta som skuldsedlar på guld användas istället – dvs samma system som vi har idag där bankerna skapas digitala skuldsedlar på kronor till våra konton. Ett guldbaserat betalsystem blir mao med nödvändighet samma skuldbaserade system som idag – bara med annan bas.

   Som Grazini säger ovan ska pengar bara vara en symbol (token) utan inneboende värde, i Sverige är det endast Riksbankens kronor som uppfyller det villkoret. Bankernas skuld (dvs ditt och mitt kontoinnehav) kan aldrig kronor, dvs pengar.

 2. Fyller på med en kommentar från NV – ”Flera Profetior förutsade Förstörelse av Damaskus innan World War III

  Edgar Cayce förutsåg det tredje världskriget redan innan slutet av andra världskriget. Han talade om stridigheter uppstår nära Davis sund, Tunis, Libyen, Egypten och Damaskus. Det roliga är att han kallade Damaskus sist! När man tittar på den arabiska våren: Det började i Tunis, Egypten, Libyen och just nu är vi vid tidpunkten för den sista profetian: DAMASKUS! När man tittar på Nostradamus Profetior och profetior Baba Vanga: World War III skulle börja i november 2010, när man ser tillbaka i tiden: I slutet av 2010 var den tid den arabiska våren planerades och började !!!

  Även profetian om mordet på ”4 stats-” skulle kunna vara rätt:
  ◾President Tunis Zine El Abidine Ben Ali (första statsöverhuvud)
  ◾The Libyens ledare Moammar al Gaddafi dödades (andra statsöverhuvud)
  ◾Hosni Mubarak i Egypten (tredje statschef)
  ◾The sista, är den fjärde statschefen Bashar al-Assad ledare för Syrien!

  Efter den fjärde statschefen Bashar al-Assad tas bort, kommer tredje världskriget start och vi al vet att Iran eller Syrien inte kan starta WW-III, om det finns ett tredje världskrig, de enda länder som kan starta eller måste kämpa för att få ett tredje världskrig är: US / NATO mot Ryssland och Kina. Alla andra nationer kommer att välja sida, här är ett möjligt scenario:

  EAST: Ryssland, Kina, Iran, Pakistan, N.Korea, Egypten, Libyen, Syrien, Jordanien, Irak, …

  WEST: USA, Europa, Indien, Japan, S.Korea, Australien, Israel, …

  Med tanke på krig under de senaste åren i Afghanistan, Irak, Tunis, Libyen, Egypten, Syrien och spänningarna i Mellanöstern med Iran just nu, kan ett tredje världskrig säkert vara en självklarhet. Edgar Cayce talade specifikt om en ”vild diktator” som skulle leda till nedgången av mellanöstern (Detta kan vara Bashar al-Assad, men det kan också vara den iranska ledaren Mahmoud Ahmadinejad) och ett globalt krig som skulle ”decimera mänskligheten.” Han förutspådde att det hela skulle hända efter Damaskus profetia.”

Kommentarer inaktiverade.