Bankerna är de ultimata bidragsnarkomanerna och parasiterna

Skatten är en virtuell draglina banksystemet skapat för att inordna oss i höger och vänster. Högern vill ha mindre med skatt – vänstern vill ha mer skatt – så är dragkampen mellan färgerna anordnad.

Men faktum är att vi knappt behöver betala någon skatt alls om staten fick skapa pengar för att finansiera sig. Maastricht artikel 104(1) samt Lissabonavtalet tvingar stat och kommun att ”låna” penningförfalskningar av bankerna. Staten har inte ens egna konton för skatten – skattekontona ligger på SEB.

Det är mycket enkelt att logiskt bevisa att bankerna sysslar med penningförfalskning utifrån bankens egna balansräkning (se nedan). Så kanske vi ska sluta falla i fällan att tjafsa i termen ”mer eller mindre skatt” – kanske ska vi fråga oss vem fan vi betalar skatt till? Kanske vi ska inse att bankerna är de ultimata bidragsnarkomanerna.och parasiterna?

—————————-

Logisk slutsats 1):

Ditt kundkonto hos banken kan enbart innehålla en notering om  bankens skuld till dig och inget annat.

Bevis:

Säg att du hittar en kasse med 100 000 kronor hos din döde moster Agda. Du tar kassen till banken som tar emot sedlarna och stoppar dem i kassavalvet (de hamnar på tillgångssidan av bankens balansräkning). På ditt konto skriver sedan banken upp att den är skyldig dig de 100 000 kronorna (på skuldsidan av bankens balansräkningen). Banken kan avbetala sin skuld genom att du går till bankomaten och plockar ut sedlar – bankens skuld, dvs ditt kontoinnehav, minskar då.

Detta är, som sagt, också entydigt enligt bankens egna balansräkning så det går inte att svamla bort eller tysta ihjäl.

Logisk slutsats 2):

Banken ljuger när den påstår sig kunna ”låna ut” kronor till ditt konto.

Bevis:

Bankpersonalen ljuger (troligen helt omedvetet) när hen säger:

-”De 2 miljoner kronorna som du lånat för att köpa ditt hus har överförts till ditt konto”

För ovan uttalande innehåller minst tre lögner:

Lögn 1: Ditt konto kan inte innehålla kronor överhuvudtaget. Ditt konto är bara en notering över hur mycket banken är skyldig dig (i enlighet med logisk slutsats 1 )

Lögn 2: Banken har inget lånat ut alls. Detta då:

Lögn 3: Kronor inte överfördes från något annat konto då kontot inte kan innehålla kronor (återigen, bevisat av slutsats nr 1). Kontoinnehavet hittades på vid det likaså påhittade ”lånetillfället”.

Logisk slutsats 3):

Banken har därmed gjort sig skyldig till penningförfalskning

Bevis:

Du som kontokund tror att du ”lånat” kronor av banken och du har skrivit på en ”lånehandling” där det står att du lånat kronor av banken. Då banken påstått sig ”lånat ut” kronor till ditt konto som inga kronor kan innehålla har banken gjort sig skyldig till penningförfalskning.

Logisk slutsats 4)

Banken ljuger när den påstår att den är kreditgivare vid det påhittade lånetillfället

Bevis:

Säg att du hittar en plastkasse med 40 000kr i sedlar. Du tar sedlarna till banken som stoppar sedlarna i bankens kassavalv (de skrivs på bankens tillgångssida). Samtidigt skriver banken upp sin skuld på ditt konto – ditt innehav av bankskulder på ditt konto ökar mao med 40 000 (observera igen att ditt konto bara säger hur mycket banken är skyldig dig – de 40 000 kronorna ligger ju nu i valvet).

DU har ovan gett banken en kredit på 40 000 kronor och DU är kreditgivaren. Mao ovan visar att banken ALDRIG kan vara annat än kredittagare till det som står på ditt konto. Men det hindrar, som sagt, dock inte banken från att ljuga häcken av sig och hävda motsatsen.

—————-

Det finns som sagt inget logiskt sätt att säga emot ovan logik och bevisföring – de är bevis på att bank och penningsystemet är drivna av egennyttiga psykopater som suger ut allt genom att sätta allt i påhittad skuld till banksystemet.

Fredrick Soddy var nobelpristagaren i kemi och studerade penningsystemet och hade helt rätt i att enda alternativet är att skapa ett ärligt penningsystem:
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s