Bankerna kriminaliserar de som inte accepterar bankernas egna kriminalitet

Bloggaren Nicki har skrivit bra om de absurda storebrorssamhälle som drabbat henne där Nordea agerar storebror – My New Big Brother..

Jag skrev en svarskommentar -hinner inte med bloggen så mycket nuförtiden så jag kopierar den här:

Som Kao skrev ovan är det för att dölja bankernas egna gigantiska bedrägeri som de blivit överförmyndare.

Knepet är extremt enkelt – de har bytt ut kronor som betalmedel mot bankernas egna skulder. När vi betalar genom bankernas kontosystem får vi bara mer eller mindre av bankens skulder på våra konton (som Kao skriver skulle bankerna stänga luckan illa kvick om alla sprang till bankomaterna och krävde att bankerna ska betala sina skulder till kontoinnehavarna.)

Det blir mycket enklare att förstå om man tänker i termen kronor istället för i termen ”pengar”. Idag består den sk ”penningmängden” till 97% av bankernas skulder till kontoinnehavarna och endast 3% av penningmängden är kronor.

Ditt kontoinnehav kan bara innehålla vad banken lånat av dig. Detta är enkelt glasklart att påvisa:

Säg att du hittar en kasse med 10 000kr hos din döde moster Agda. Du går med sedlarna till banken som tar emot dem och stoppar dem i kassavalvet. På ditt konto skriver banken upp sin skuld på de 10 000 kronor som banken lånat AV DIG (detta är entydigt enligt bankens egna balansräkning).

Så ditt konto kan ALDRIG innehålla kronor överhuvudtaget men det hindrar inte bankpersonalen från att ljuga (troligen helt omedvetet) dig rakt upp i ansiktet genom att säga:

-”De 2 miljoner kronorna som du lånat för att köpa ditt hus har överförts till ditt konto”

För ovan uttalande innehåller minst tre lögner:

Lögn 1: Ditt konto kan inte innehålla kronor överhuvudtaget. Ditt konto är bara en notering över hur mycket banken är skyldig dig

Lögn 2: Banken har inget lånat ut alls. Detta då:

Lögn 3: Kronor inte överfördes från något annat konto då kontot inte kan innehålla kronor. Kontoinnehavet hittades på vid det likaså påhittade ”lånetillfället”.

Bankerna ”lånar” mao ”ut” bankens egna skulder till kundkontot som de hittar på vid det likaså påhittade ”lånetillfället”. Och för att dölja bankernas egna bedrägeri måste de vända ut och in på vad som är kriminellt – att använda kronor, dvs kontanter, som betalmedel är en kriminell handling enligt de kriminella bankerna.

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

3 thoughts on “Bankerna kriminaliserar de som inte accepterar bankernas egna kriminalitet

  1. Indirekt är det de svaga som kriminaliseras av bankernas gangstermetoder och bedrägerier. Bankerna föder skulder så att samhället inte längre kan bära mer. För att ”betala tillbaka” dessa fullständiga påhitt måste stat och kommuner dra in på t.ex hjälpen till handikappade. De handikappade framställs som parasiter av de egentliga parasiterna – bankerna – som genom sitt ägande av media och politiker kan få oss att anklaga varandra medan de själva går fria.

    Selma, 4 år, kan inte styra sina armar – nu dras hjälpen in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s