Anders Borg beskrev Natos mål och mening som media är tysta om

Inför en amerikansk tankesmedja i Washington beskrev fd finansminister Anders Borg USA:s, dvs Natos, mål och mening, han tackade USA när han sa:

-”USA skapar krig och vi får flyktingarna”

Vad säger ”vår” ”fria” media om den sanningen?

Ingenting!

Vad säger vår ”fria” media om dollarhegemonin som Nato är satt att försvara?

Ingenting!

Eller – det var inte riktigt sant för det finns EN enda artikel i lilla Kristianstadbladet som tar upp dollarhegemonin. Där säger ekonomiprofessor Michael Hudson som det är:

”- Om andra länder inte accepterar amerikanska dollar så kommer USA att se det som en krigsförklaring. Det förklarade en amerikansk finansminister personligen för mig på 70-talet. Kinesiska tjänstemän jag talat med har sagt att de sitter på dollarobligationer för att USA inte ska attackera dem med kärnvapen. Det handlar om ren militär utpressning. ”

Artikelns rubrik är ””EU gör vad USA ber dem att göra”  men kunde lika gärna vara ”Nato gör vad USA ber dem att göra” 

Utöver denna enda artikel är det knäpptyst i den svenska ”fria” median som påstår sig värna demokratin och mångfalden i yttrandefriheten. I verkligheten är den selektiva tystnaden en av demokratins värsta och mest effektiva fiender. Eller som Noam Chomsky uttryckte det:

“The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum….”

Var i svensk media står det att vapen säljs i dollar och att dollarns värde hålls uppe av ju mer vapen USA kan sälja? Var står det att USA är världens största vapenexportör? Var står det att Sverige är världens största vapenexportör per capita? Varför finns det inte en enda artikel som kopplar ihop vapensvetsaren Lövfen (han har ju jobbat på Hägglund) och Wallenbergs besök till ISI:s-stödjande Saudiarabien med Borgs tal ovan om att USA (Nato) skapar krig och vi får flyktingarna?

Vapenindustrin behöver krig för att öka omsättningen av vapen – det brukar kallas kreativ förstörelse på ”den fria marknaden”.

Var skriver den ”fria” svenska median om detta?

Ingenstans!

Sanningen är ju att Sveriges och USA:s ekonomi står och faller med hur många krig USA (Nato) lyckas skapa. USA behöver inte  vinna krig. Det räcker med att USA förstör det motsträviga landets valuta. När landets valuta går åt helvete kan USA:s finansmaffia köpa upp landets tillgångar gratis då endast USA kan skapa härskarvalutan dollar från ingenting. Det motsträviga landets valuta  kan förstöras genom finansiell krigföring (såsom mot Iran och Ryssland som varit uteslutna från det internationella betalsystemet SWIFT – en form av ekonomisk belägring mao) eller genom direkt krigföring (såsom Libyen, Irak, Syrien, Somalia  etc etc).

Hyckleriet och tystnaden från ”vår” ”fria” media  är öronbedövande!

Vill vi veta sanningen måste vi lyssna på Anders Borgs ord och förstå att han har rätt – ”USA skapar krig och vi får flyktingarna”. Däremot ska vi inte göra som psykopaten Anders Borg och resten av alla politiska partier – vi ska inte tacka USA (Nato) för alla dessa krig. Detta inkluderar Sverigedemokraterna  som kanske t.om intar förstaplatsen när det gäller hyckleri . SD  adresserar inte med ett ord orsaken till varför flyktingarna flyr  – SD  lägger istället skulden på flyktingarna som flyr från USA:s (Nato:s) krig – de gör offren till de skyldiga.

Enligt en rapport från American Journal of Public Health står USA (Nato) för nästan alla krigshandlingar i världen.

“Since the end of World War II, there have been 248 armed conflicts in 153 locations around the world. The United States launched 201 overseas military operations between the end of World War II and 2001, and since then, others, including Afghanistan and Iraq ….”

Public Health Experts Identify Militarism as Threat

Vi måste lära oss hata psykopaterna som älskar krig och se förbi deras eviga lögner och förvrängningar av verkligheten.Vi måste sluta lyssna på presstituerade journalister som agerar megafoner åt de psykopatiska makthavarna.

—————————-

Har sammanställt en bok om penningsystmet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

5 thoughts on “Anders Borg beskrev Natos mål och mening som media är tysta om

 1. Svt leverar lite sanning för en gångs skull

  ”En obehaglig och avslöjande resa in i den globala vapenhandeln – en skuggvärld som genererar miljarder och som befolkas av korrupta ledare, ljusskygga affärsmän och skumma mellanhänder. Krig till varje pris är deras devis. Gärna så länge som möjligt. Offren spelar ingen roll så länge pengarna fortsätter att flöda. (The Shadow world, Johan Grimonprez 2015)”

  http://www.svtplay.se/video/10844413/shadow-world/dox-shadow-world-avsnitt-1

 2. Tänk dej följande scenario: Trump vinner valet och fingrar på ”knappen”….och hur kul är det DÅ att vara med i NATO…..?
  Usch!
  Vi ska vara alliansfri!. Vi ligger – tillsammans med Finland – som en utmärkt propp här vid Östersjön. Punkt slut.
  // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s