Finns det någon som slår Göran Persson i hyckleri?

Man ska inte döma folk efter vad de säger utan efter vad de gör. Det  gäller Anders Borg tacktal till USA för de krig som USA skapar och Fredik Reinfeltds delaktighet i detta. Båda är de idag anställda av de amerikanska storbanker de jobbat för hela tiden.

Men rötan tränger igenom oavsett vilket parti som man tittar på. Socialdemokraterna har en lång tradition av att höjdarna får anställning hos sina uppdragsgivare bankerna efter politisk karriär (Sundström, Åsbrink, Östros etc etc) . Men ingen slår nog ändå Göran Persson i hyckleri:

inte-fri

Göran Persson är i högsta grad skyldig till att svenska hushåll blivit skuldslavar i sina egna boenden till bankerna. Och han saknar moral och samvete lika mycket som Reinfeldt och Borg.

(observera av jag skrev ”kreditavregleringen” men bankerna ljuger där med genom att påstå att banken är kreditgivare)

—————————-

Har sammanställt en bok om penningsystmet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

3 thoughts on “Finns det någon som slår Göran Persson i hyckleri?

  1. G.P & Co förtjänar inget annat än förakt för sina ageranden. Det är vidrigt att de ska kunna gå direkt från regeringsjobb, till att kanske röja stats- och strategiska hemligheter till finansmaffian och använda sej av den kunskap de fått tack vare att folk har röstat på dem och betalt deras ofantliga löner!!! De skäms inte ens.

    Det borde finnas en lag om karenstid för sånt här agerande. Tio år eller nåt.Om det alls ska vara tillåtet. Jag ser det som bedrägeri.

    // Kao

Kommentarer inaktiverade.