Därför kommer Trump fortsätta USA:s rasistiska dollarprotektionism genom krig och massmord

Jag har inte brytt mig om valet mellan Clinton och Trump för det spelar ingen roll vem som vinner. Jag vet att Trump sagt en massa rasistiska saker där han sätter invandrare mot infödda amerikaner. Vidrigt? Japp, men  Clinton skulle internationellt varit exakt lika rasistisk som Trump kommer tvingas bli och Obama var. Trump kommer bomba skiten ur alla länder som sätter sig emot dollarhegemonin. Skulle Clinton vunnit skulle hon bara fortsatt Obamas bombande och massmord på människor utanför USA.  Samma gäller Trump – människorna i Irak, Iran, Sudan, Libyen, Syrien etc etc kommer även under Trumps ledning fortsätta vara icke-människor.

Enligt en rapport från American Journal of Public Health står USA (Nato) för nästan alla krigshandlingar i världen.

“Since the end of World War II, there have been 248 armed conflicts in 153 locations around the world. The United States launched 201 overseas military operations between the end of World War II and 2001, and since then, others, including Afghanistan and Iraq ….”

Public Health Experts Identify Militarism as Threat

När dollarn blev härskarvaluta vid Bretton Wood 1945 kallade Sovjets utrikesminister Molotov det för dollarimperialism. Det uttrycket är en extremt bra sammanfattning av verkligheten – USA:s imperium grundar sig på dollarns härskarställning.

Trump har sagt sig vilja stå för mer protektionism för att skydda amerikansk industri. Han har sagt att han är emot NAFTA, TTIP och andra sk ”frihandelsavtal”. Men TTIP och andra sk ”frihandelsavtal” är inga ”frihandelsavtal” – de är slavkontrakt för andra länder där  dessa länder förpliktar sig att vara slavar under dollarn.

Trump har på pappret att välja mellan protektionism av dollarn eller protektionism av den reella ekonomin. I verkligheten har Trump inget val – USA:s  parasiterande genom dollarn har dödat den reella ekonomin i USA så det finns ingen reell ekonomi kvar att skydda. USA har kunnat leva gratis på alla andra länder bekostnad. USA har bara behövt förstöra motsträviga länders valuta, antingen finansiellt eller genom att bomba sönder landet som motsäger dollarns härskarställning. När det motsträviga landet s valuta gått åt helvete har USA:s parasitära finanselit kunnat köpa landets resurser gratis då endast USA kunnat skapa dollar från ingenting. USA:s eviga krigande har hela tiden varit dollarprotektionism .USA behöver inte ens vinna krigen – det räcker att förstöra landets valuta. Att förklä dollarprotektionismen i en frihandelsskrud är det hyckleri det alltid varit.

Så i verkligheten har Trump inget annat val än att fortsätta bomba skiten ur alla länder som vägrar använda dollar. USA har nästintill ingen industri kvar att skydda – mer än då vapenindustrin som används för att mörda icke-människorna i länderna som vägrar använda dollar.

Så även i fortsättning kommer vi ha rövslickande svenska politiker som kommer tacka USA för alla krig. Såsom Anders Borg gjorde i videon nedan när han inför en amerikansk tankesmedja tackade USA för krigen och de flyktingar dessa krig skapar – han sa -”USA skapar krig och vi får flyktingarna”. Borg är mao lika rasistisk som Trump, Clinton, Obama etc – människor i länder som inte kryper för dollarn kommer även i fortsättningen ses som icke-människor.

Och även i fortsättningen kommer rasistpartier i Sverige, såsom Sverigedemokraterna , blunda för USA:s internationella rasism som grundar sig på dollarprotektionism. De kommer fortsätta blunda för den rasism som är orsaken till flyktingströmmarna – såsom Borg i videon nedan där han helt klart visar på psykopatdrag då han inte ser det mänskliga lidandet bakom alla krig USA skapar.  För Borg är lika mycket rasist som SD då han liksom SD stöder USA:s dollarprotektionism. Skillnaden är bara att Borg tackar för flyktingarna medan SD lägger skulden på flyktingarna, dvs SD lägger skulden på offren för USA:s rasistiska  dollarprotektionism. Kanske kan man säga att Borg är mer ärlig i sin rasism – hur det nu det skulle kunna göra honom till en bättre människa.

Och vi kommer även i fortsättningen ha en rasistskit press som blundar för rasismen som USA:s dollarprotektionism grundar sig på.  Media  kommer även i fortsättningen blunda för det mänskliga lidande som USA:s eviga krigande skapar för att försvara dollarns härskarställning. Media kommer, liksom Borg, tacka USA för alla krig. Media kommer fortsätta dölja den rasistiska dollarprotektionismen med svammel om att det är fråga om att skydda ”frihandeln”

Inget kommer mao ändras. Dollarn kommer även i fortsättning vara det rasistiska vägskäl som kommer dela in  vilka som ska ses som människor respektive icke-människor.

Tillägg:

De Gaulle sa redan på 60-talet att USA levde gratis genom dollarn
(hans guldmyntsfot-snack är dock blaj)

Putin har sagt rent ut att USA lever som parasiter genom dollarn:

movedawayfromusdollar

—————————-

Har sammanställt en bok om penningsystemet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

10 thoughts on “Därför kommer Trump fortsätta USA:s rasistiska dollarprotektionism genom krig och massmord

 1. Skrev på Cark Bildts blogg:

  Trump kommer fortsätta på samma imperialistiska väg som Clinton skulle ha gått – different faces – same shit!

  Fick ett svar men inte från Calle:
  Per Håkan Lundberg

  Du är säker på det? Det är inte jag. Make America great betyder olika saker för Hillary och Trump. För Hilllary var det ett amerikanskt världsimperium dom gällde, det vet vi. För Trump får vi hoppas att det handlar om att ta itu med de inrikespolitiska problemen

  Jag svarade:
  USA har näst intill bara kvar samma typ av industri som Carl Bildt förvarar ”friheten” för – krigsindustrin. USA är världens största vapenexportör, Sverige är världens största vapenexportör per capita. Svenska banksystemet är den tredje största i världen i förhållande till BNP som dessutom är extremt ihopsatt med det amerikanska banksystemet.

  Som De Gaulle sa redan på 60-talet lever USA som en parasit på alla andra länder och har inte behövt producera annat än krig för att sänka de länder som inte låter sig sugas ut av dollarhegemonin. USA är nästintill realekonomiskt tomt, det gäller Sverige också.

  Så nä, USA kommer få det svårt att göra annat än att fortsätta bomba skiten ur alla länder som motsätter sig dollarhegemonin. Sveriges kommer också dras ned i dollarns fall. Det är därför medlöpare som Bildt är den medelstora hund han är sitter vackert i husses knä ( Bildt har av amerikanska ambassaden i Stockholm beskrivits som ”en medelstor hund med en stor hunds attityd”)

  Blir skoj att se om Calle, folkmordsmiljonären, svarar

 2. Ping: Pungsmäll från Trump! Grattis världen! | Helena Palena

 3. Ser inget svar ännu! Det är helt klart som du skriver. USA kan man kanske säga är kidnappat av Bankoligarker som Rothschilds och andra som deras springpojkar i krig och parasitism. De Amerikanska presidenterna gör inget annat än vad Bankoligarkerna säger till dem, vad skulle de göra? Gå emot den elit som mördat mer än 3 presidenter vad jag kommer på så här på rak arm. Det Amerikanska folket valde pest i stället för kolera och det kommer att visa sig nästa år. Trump är ju miljardär i husses valuta så vad göra, fortsätta som du säger för att hålla vacker min utåt. Tyvärr -….

 4. Skrev på Vänsterpartiets facebook-sida

  Trump blir en marionett åt dollarimperialismen men det skulle Clinton också blivit. Dollarimperialism var Sovjets utrikesminister Molotovs uttryck på att dollarn blev härskarvalutan efter Bretton Wood 1945. Men ordet ”imperialism” har Vänsterpartiet tappat bort för länge sedan. Sorgligt att historielösheten så totalt drabbat Vänsterpartiet. Gore Vidal kallade USA för United States of Amnesia – en amnesi som smittat av sig även till Vänsterpartiet som snarast idag är att liknas med ett högerparti från mitten av 70-talet. Jag kan faktiskt inte längre se att Vänsterpartiet är vänster.

  Trump kommer fortsätta Obamas bombande av allt för att försvara dollarhegemonin. Men, som sagt, det hade blivit samma skit under Clinton. Och Vänsterpartiets topp kommer även i fortsättningen försöka fortsätta radera ut minnet och orsakssammanhangen – precis såsom vilket borgerligt parti som helst.Sorgligt att ingen vänster finns längre som vågar sätta sig emot imperialismen och säga som det är.

 5. Trump kommer vara en marionett åt Israel han med.

  Både Trump och Alex jones ”missar” medvetet de dansande israelerna samt vanen full av sprängmedel som stoppades vid George Washington Bridge, israeler de med.

  De sk israeliska ”art studens” är också en smoking gun:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s