Hur fan kan man känna annat än totalt äckel för Sveriges fd psykopatminister Reinfeldt?

Min mer kreativa blogg, mitt senaste inlägg där:

A blueprint for a self replicating machine

———————–

Here we go again – fick ett till återfall då jag blev så jävla förbannad på att äcklet Fredrik Reinfeldt har intervjuat krigsförbrytarna Tony Blair, Condoleezza Rice, Anders Fogh Rasmussen och Jens Stoltenberg under ”gosiga” former på SvT. Massa skitsnack om ”demokrati” och bla, bla. Reinfeldt definierar (tillsammans  med sina krigsförbrytarvänner) demokrati som den oinskränkta rätten för politiker att ljuga och förvrida sanningen. Så låt oss gå igenom lite historia så att äcklet Reinfeldts historieförfalskning kan vaskas ren från lögner.

The Lancet, en av världens mest ansedda peer-reviewed medicinska tidskrifter, gjorde 2006 en undersökning om hur många som dött som en följd av USA:s invasion(2003)  av Irak och extrapolerat till idag är det runt 1.5 miljoner Irakier som fått sätta livet till. ORB har i en annan vetenskaplig undersökning kommit fram till ungefär samma siffror.

Media har, i de fall de skrivit något om Lancets vetenskapliga rapport, kritiserat metodiken som annars är allmänt vedertagen. Vilket är hyckleri då samma media inte kritiserat metodiken när Lancet beräknat antalet döda i t.ex Darfur och Bosnien.

Före invasionen 2003 av Irak (som var en krigsförbrytelse byggt på lögner om att Irak hade massförstörelsevapen etc) hade USA sanktioner mot Irak som enligt en FN-undersökning 1996 hade dödat en halv miljon barn.  Nedan berättar USA:s dåvarande utrikesminister Madeleine Albright  att detta massmord på barn var värt priset.

Antagligen tycker svinet Reinfeldt också att det var värt priset. FN hade under denna tid ett ”olja mot mat”-program och chefen för detta program, Dennis Halliday, avgick då han inte ville vara delaktig i folkmord. Likaså avgick hans efterträdare, Von Sponeck, med motivering att han inte heller ville vara delaktig i folkmord. Den tredje chefen, Jutta Burghardt, avgick inte men höll med sina företrädare Sponeck och Halliday om att det var fråga om folkmord.

Sanktionerna var en följd av det första Irak-kriget (1990) och  även detta krig var baserat på lögner, bland annat påhittade historier om bebisar som blev utkastade på golvet från kuvöser.

Om detta är givetvis Reinfeldt totalt tyst. Detta samtidigt som han och Anders Borg tackat USA för alla krig och de flyktingströmmar detta skapat. Jag skrev om det här:

Kan man känna annat än totalt förakt för Reinfeldt och Borg?

Enligt en rapport från American Journal of Public Health står USA (Nato) för nästan alla krigshandlingar i världen.

“Since the end of World War II, there have been 248 armed conflicts in 153 locations around the world. The United States launched 201 overseas military operations between the end of World War II and 2001, and since then, others, including Afghanistan and Iraq ….”

Public Health Experts Identify Militarism as Threat

Normala människor skulle känna skuldkänslor om de bar den moraliska last som Reinfeldt och Borg borde bära-  men har man, såsom dessa herrar, psykopatdrag så finns ingen skuld att bära. Detta gäller även folkmordsmiljonären Carl Bildt som, av alla människor,  fd folkpartiledaren Ahlmark anklagats vara totalt likgiltig till sin medverkan till Lundins folkmord i Sudan (Bildt blev dock, som sagt, miljonär genom Lundins folkmord i Sudan, så varför förundras? Som sagt, psykopater har inget samvete).

Såsom Harold Pinter sa i sitt Nobelpristal är inte politiker intresserade av sanningen utan av makt – Pinter hade/har helt rätt i att vi lever i en ”gobeläng” av lögner. Och vi betalar Tv-licens för att Reinfeldt med sina psykopatvänner ska få ljuga i ”mysiga” samtal och mantra lögner tills dess vi ska tro lögnerna är sanna – allt under förklädnad om att det är fråga om ”demokrati”.

FY FAN- kan inte känna annat än totalt förakt!

—————————-

Har sammanställt en bok om penningsystemet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

Två länkar där jag laddat upp pdf-filen har plockats bort på kort tid så jag ska göra en ny och  ladda upp. här är en länk till bloggsidan med samma innehåll i väntan på pdf-filen:

”Crash course” i hur penning och banksystemet fungerar

Den här en annan av mina bloggsidor som tar upp samma sak med en lite annan vinkling

Hur storbankernas skuldslavsystem mekaniskt är uppbyggt

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

9 thoughts on “Hur fan kan man känna annat än totalt äckel för Sveriges fd psykopatminister Reinfeldt?

 1. Det är bara trevligt med dina återfall. (och jag kan inte tro annat än att du kommer att få fler med tanke på hur världens framtid ser ut)
  Och visst har du rätt i att Reinfeldts ljug- och skryt-program (jag klarar inte av att titta) får visas på bästa sändningstid, beror på en mutad ledning/redaktion hos SVT, medan de ytterst få USA- kritiska programmen, som finns, sänds efter klockan 23 på tisdagskvällar. Men det ingår i penningmaffians planer att nu försöka rättfärdiga sina beslut. Att försöka dölja vad som skett och skylla på någon annars blir de hängda i lyktstolparna när den stora kollapsen kommer.

  Psykopater är benämningen på ”människor” lika Reinfeldt och hans desperat frivilliga intervjuoffer.

  • Tack!

   Jo, faktisk lär det nog tyvärr bli fler återfall såsom världen ser ut – spelar ingen roll hur mycket jag försöker vända bort blicken – världen finns ju där likt förbannat.

   Jo, det är helt otroligt att ingen längre vågar kalla USA:s imperialism för imperialism. Men det börjar faktisk ploppa upp några få undantag i media. Dala-demokraten är en som bl.a skriver, citat:

   ”När man tittar på det mycket sorgliga programmet ”Toppmötet” som är en lång lovsång till fortsätta amerikanska imperialistiska krig med massakrerade civilbefolkningar, blir en sak tydlig. SVT-ledningen är inte naiv. Den är korrupt.”

   http://www.dalademokraten.se/opinion/debatt/reinfeldt-har-igen-med-natopropaganda-i-svt

   • Farfar, kolla in Reinfeldts avundsjuka för att han inte fick slicka röv på krigsförbrytaren Bush i samma omfattning som Rasmussen. Äckligt i kvadrat. Både Bush och Rasmussen är krigsförbrytare då de startat krig baserat på lögner i Afghanistan och Irak utan FN:s godkännande (Rasmussen senare i Libyen också där han som Nato-chef såg till att Libyen bombades utan FN-mandat).

   • Imperilism har bytts ut mot globalism och vänstern kan köpa den förändringen i vokabulär utan att reagera, vad skönt att kunna ljuga för sig själv. Nej detta visar ju att det är helt fel att dela upp allt i höger-vänster. Bra att du skrev ner din frustration här det är välkommet. Det behövs mer lögnmedia verkar det som för att folk ska börja reagera. Märkligt eller hur, men jag tycker det är bra att de gör detta så uppenbart som psykopaten Reinfeldt gör.

   • Tack!
    Jo, en normal person hade självreflekterat och skämts men psykopaterna Reinfeldt och Rasmussen sitter och tävlar om vem som har fått slicka krigsförbrytaren (till lika psykopaten) Bush i röven. Och jag tror du har helt rätt i att allt fler ser med avsmak på föreställningarna som media kablar ut – alltfler börjar uppnå en mättnadspunkt när det gäller lögner. Och när skuldmättnad uppnåtts och bostadsbubblan brister kommer sådana som Reinfeldt smyga iväg och söka skydd med pengar från banken han jobbar för – Merryl Lynch (lite roligt att banken heter Lynch 🙂 ). De gräver sin egen grav genom att ljuga för att skyla över sina tidigare lögner – men psykopater verkar inte ha något annat sätt. När peak skuld och lögn uppnåtts kommer lavinen av förakt drabba dem. Så du har rätt – det är bra att Reinfeldt gör det han gör.

    Btw – Fogh Rasmussen är anställd av Goldman Sachs, Tony Blair jobbar åt JP Morgan och Stoltenberg har tagit över Rasmussens roll som störste rövslickaren åt USA (dvs blivit chef för Nato). Och som sagt, Reinfeldt och Borg tackade USA för alla krig och flyktingar (Borg jobbar/lobbar numer för Citigroup):

    Fan, vilka jävla svin de är!

  • Kollat. Bra film! Men det är en film SvT ALDRIG skulle sända fastän den är saklig och faktamässigt oklanderlig – till skillnad från Reinfeldts ljugande och duckande där massmorden döljs under gemyt och mys. Trevlighetsfascismen är kanske demokratins största fiende. Chris Hedges drar i videon nedan upp Karl Poppers “Det öppna samhället och dess fienden” som hävdar att ska demokratiska förändringar ske måste arroganta skitstövlar till politiker skrämmas till att lyssna på den demokratiska viljan – så vi får hoppas att “eliten” fattar att de sitter jävligt löst till:

   I think that the problem is–you know, and Karl Popper writes this in The Open Society and Its Enemies. He said the question is not how do you get good people to rule. Popper says that’s the wrong question. Most people, Popper writes, attracted to power are at best mediocre, which is Obama, or venal, which is Bush. The question is: how do you make the power elite frightened of you? Who was the last liberal president we had? It was Richard Nixon–not because he was a liberal, but because he was frightened of movements. And there’s a scene–I think it’s in Kissinger’s memoirs, 1971, huge antiwar demonstration surrounding the White House, and Nixon has put empty buses, city buses end-to-end as a kind of barricade, and he’s standing at the window wringing his hands, going, Henry, they’re going to break through the barricades and get us. And that’s just where you want power, people in power to be. And that’s why Sarkozy, who was a cretin, was unable to do too much damage to France, because if you got up in France and told French university students that they were going to pay $50,000 a year to go to college, they’d shut the damn country down.”

Kommentarer inaktiverade.