Villaägarnas Riksförbund hjälper bankerna med att ljuga

Min mer kreativa blogg, mitt senaste inlägg:

The possibility to use a Boolean sphere in order to create a Von Neumann universal constructor

————————

“of all the many ways of organising banking, the worst is the one we have today.”

Mervyn King fd chef för Bank of England

Villaägarnas Riksförbund gnäller lite pliktskyldigt mot bankernas vinster. Jag har extremt svårt att förstå hur någon som hyr en bostad  av banken kan vara med i en organisation som kallar sig ”Villaägarnas Riksförbund”. Själva namnet i sig är ju en lögn – de flesta hyr bostaden av banken (antingen direkt eller indirekt genom att de betalar hyra till en värd som i sin tur är satt i skuld till banken). Det är ytterst få längre som äger sin lägenhet på riktigt.

Villaägarnas Riksförbund borde byta namn till ”Boskuldslavarnas Riksförbund” om den var seriös. Boskuldslavarnas Riksförbund skulle ifrågasätta varför deras medlemmar är satta i skuld. Boskuldslavarnas Riksförbund skulle ifrågasätta prisbildningen av bostaden. Den skulle ifrågasätta vad det är för något som bankerna ”lånar ut”. Den skull en kräva en bank och penningreform samt skuldavskrivningar då boskuldslaveriet är helt baserat på bedrägeri och parasitism från bankernas sida.

Men Villaägarnas Riksförbund gör tvärtom – de försöker få det till att boskuldslaven faktiskt äger villan. Som sagt, det blir fel redan i namnet, eller rättare sagt, ”Villaägarnas Riksförbund” ljuger redan iom att de valt det namn de valt.

Om Villaägarnas Riksförbund var seriösa skulle de ifrågasätta de skuldslavsauktioner som bankerna håller i där banken som mellanhand får de kommande skuldslavarna att bjuda över varandra i sitt kommande slaveri till banken – den som sätter sig i störst påhittad skuld till banken får hyra huset av banken.

Om Villaägarnas Riksförbund var seriösa skulle de berätta hur det går till när banken ”lånar ut” bankens egna skuld till kundkontot som banken hittar på vid det likaså påhittade ”lånetillfället” – och att banken har ljugit boskuldslaven rakt upp i ansiktet när bankpersonalen sa:

-”De 2 miljoner kronor som du lånar för att köpa huset har överförts till ditt konto”

För ovan innehåller minst fyra lögner

 1. Kundkontot hos banken kan bara innehålla bankens skuld – ALDRIG kronor
 2. Banken har inget lånat ut överhuvudtaget – man kan inte ”låna ut” något man hittar på
 3. Ingenting  har ”överförts” –  banken hittade på kontoinnehållet vid det likaså påhittade ”lånetillfället”.
 4. Kunden har inte köpt huset – kunden hyr huset av banken

Vore Villaägarnas Riksförbund seriösa skulle de påpeka att ovan inte är en ”marknad” – det är inverterade skuldslavsauktioner där bankerna anskaffar skuldslavar genom att få skuldslavarna att bjuda över varandra för att bli skuldslav åt banken. Banken kan såsom mellanhand sätta priset på det kommande skuldslaveriet genom att banken ”lånar ut” fullständiga påhitt.

Villaägarnas Riksförbund skulle därför kunna kräva totala skuldsavskringar – då skulle ju faktiskt boskuldslavararna bli villaägare. Men Villaägarnas Riksförbund är, såsom namnet redan påvisar,  inte intresserade av att beskriva sanningen – de är intresserade av att stödja bankerna med att ljuga.

——————————


Har sammanställt en bok om penningsystemet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Två länkar där jag laddat upp pdf-filen har plockats bort på kort tid så jag ska göra en ny och  ladda upp. Här är en länk till bloggsidan med samma innehåll i väntan på pdf-filen:

”Crash course” i hur penning och banksystemet fungerar

Den här en annan av mina bloggsidor som tar upp samma sak med en lite annan vinkling

Hur storbankernas skuldslavsystem mekaniskt är uppbyggt

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

8 thoughts on “Villaägarnas Riksförbund hjälper bankerna med att ljuga

 1. Det där fattade jag redan som 20-åring = att man inte kan äga en lägenhet eller ett hus som man har skulder på. Man är ägd av banken. Det här kommer inte kunna fortsätta och jag tror hela ”bygget” kommer att rasa inom en inte alltför avlägsen framtid.
  ——
  Som jag skrev en gång förut och som enkelt bevisar att bankerna inte lånar ut pengar: Om jag går till banken för att låna 200.000kr och får ett ”ja” men sen säger att jag vill ha ut pengarna i kontanter: Då blir svaret ”nej, vi jobbar inte så”. Det säger ju allt.
  Jag är glad att jag inte har några s.k lån hos bankerna.
  // Kao

 2. Ja vad säger man 😦 Samhället verkar bara bli mer och mer sjukt…
  intressanta inlägg ser man inte så ofta i bloggarna så tack för dom…
  Hoppas att du får en fin helg trots det ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s