En enkel berättelse om hur bankernas bedrägeri fungerar

cover_i_sigil
Boken som mekaniskt beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt kan beställas här:
—————————–

 

Folk har i allmänhet uppfattningen att det är svårt att förstå hur banksystemet och penningsystemet fungerar. Det stämmer inte, bedrägeriet är enkelt att genomskåda.  Men jag kan förstå att folk tror det är svårt se igenom systemet då desinformationen är gigantisk och bankerna medvetet klätt bedrägeriet med en massa krångliga men mestadels lögnaktiga ord.

Jag tänkte försöka mig på att skriva en enkel berättelse om hur bankerna fungerar idag, I princip är det bara att byta ut Nisse nedan med valfri bank så får ni, förhoppningsvis, en klar bild hur bankernas bedrägeri är uppbyggt.

Nisse bodde i ett litet samhälle kallat Banksta med 10 000 innevånare. Samhället var fattigt och nästan ingen har några pengar. Många satt i skuld. De flesta skulderna var inom samhället men då ingen har några pengar kunde inga skulder betalas av.

Nisse hade lite alkoholproblem och var lika pank som alla andra. Han var dock påhittig så han spred ryktet om att han snart skulle ärva 100 miljoner kronor från sin döende moster (som inte ens existerade). Ryktet spred sig som en löpeld genom samhället.

Pubägaren, som portat Nisse då han visste att Nisse aldrig hade pengar, fick också höra ryktet och bjöd in Nisse till puben. Nisse sa att han inte hade några pengar men pubägaren sa att det var ok att Nisse betalade på krita. Nisse fick en öl och skrev under ett papper att han nu nu var skyldig pubägaren 50 kronor. Nisse beställde en till öl och skrev på ett till papper, och en till osv tills Nisse var ganska på lyset och bjöd alla som satt i puben på öl – skrytande om det kommande arvet på 100 miljoner kronor.

Efter festkvällen var Nisse skyldig pubägaren 10 000 kronor. Nisse hade kraftig ånger och trodde att pubägare skulle vara arg och inse att han blivit lurad. Pubägaren var dock på strålande humör – för han hade kunnat betala sin anställda servitris Beata lön med Nisses skuldlappar. Pubägaren hade också betalat snickaren för lite reparationer.

Nisses skuldlappar började cirkulera i Banksta som betalmedel och döda skulder mellan innevånarna. Skuldlapparna användes av innevånarna i brist på kronor. Alla accepterade att bli betalda med Nisses skuld(lappar) då de trodde sig veta att Nisse en dag snart skulle få ut arvet och kunna betala tillbaka alla skulder. Folk började t.om låna Nisses skuldlappar av varandra.

För Nisse började livet leka. Han kunde gå in i vilken affär som helst och betala med skuldlappar som han skrev ut. Han köpte t.o.m ett litet hus med sin egen skuld.

Läraren, borgmästaren och redaktören för lokaltidningen satt en dag och diskuterade på borgmästarens kontor. Borgmästaren (som för övrigt hette Anders Borg)  sa att han kollat upp Nisse och kommit på att Nisse inte ens hade någon moster. Borgmästaren var orolig för att folk skulle anklaga honom och han skulle förlora jobbet om folk fick reda på bedrägeriet. Dessutom gick det ganska bra för samhället just nu – Nisses skuldlappar hade satt igång en massa projekt, nya företag skapades etc . Folk slutade t.o.m se skillnaden mellan Nisses skuldlappar och äkta kronor – de fungerade lika bra bägge två att betala med. Allt detta goda i samhället skulle upphöra om Nisses pyramidspel uppdagades.
Borgmästaren lyckades övertala redaktören och läraren att vara tysta. För att vara tysta krävde dock läraren och redaktören att få vara med och dela på Nisses ”rikedom”. De kom på idén att de kunde ”låna ut” Nisses skuldsedlar åt folk och ta ut ränta på skuldsedlarna. Nisse som var livrädd för att bedrägeriet skulle uppdagas gick med på villkoren.

Så nu satt Nisse och skrev ut nypåhittade skuldlappar som han ”lånade ut” mot ränta. Borgmästaren bedyrade att det var helt ok av Nisse att göra så och att allt var i laga ordning och att Nisse var en ”samhällsbärare”. Likaså skrev redaktören varje dag i tidningen att Nisse var en hedersknyffel. I skolan fick eleverna också lära sig vilken samhällsnytta Nisse gjorde och att Nisses skuldlappar VAR kronor.

När Nisse ”lånade ut” skuldlappar hittade Nisse på dessa i samma stund som ”låntagaren” skrev på att han ”lånat” av Nisse. ”Låntagaren” skrev mao på att han skulle betala ”tillbaka” de kronor som Nisse aldrig ”lånat ut”. Då Nisse tagit en risk (det finns ju alltid risker i att bygga pyramidspel 🙂 ) skulle Nisse ha ränta samt att”låntagaren” var tvungen att lämna en pant, t.ex huset. Om ”låntagaren” inte kunde betala ”tillbaka” det han aldrig ”lånat” av Nisse skulle Nisse få ta huset.

I takt med att Nisse hittade på allt mer av sina skuldsedlar steg priserna på husen . Nisse hetsade de olika presumtiva hus”köparna” mot varandra och den som satte sig i störst påhittad skuld till Nisse vann budgivningen.

Nisse skuldsatte på så sätt alltfler i Banksta och alltfler började få det svårt att få det att gå ihop till amorteringarna på de påhittade ”lånen”. När folk inte kunde betala kunde Nisse samla in panten. Dessutom kammade Nisse in räntan så  att alla rikedomar i samhället på så sätt alltmer ansamlades till Nisse.

Borgmästaren fick sin beskära del av Nisses parasitrov och stoppade alla politiska försök att ifrågasätta legitimiteten i vad Nisse sysslade med. Likaså belönades läraren och chefredaktören för att de lyckades hjärntvätta befolkningen till att tro att Nisses skuldlappar var kronor. Chefredaktören stoppade alla insändare som påpekade annat och bedyrade att de som påstod att Nisses skuldlappar inte var kronor var psykiskt sjuka och borde stoppas in på mentalsjukhus.

Men missnöjet växte och en alternativ tidning kallat ”Internätet” växte fram som envist förklarade att Nisses skuldlappar inte alls var kronor och att Nisse var en stor bedragare. Tidningen krävde att alla påhittade skulder skulle avskrivas samt att Nisses egendom skulle tas ifrån honom samt fördelas bland innevånarna. Till slut fick tillräckligt många upp ögonen och Nisses hem stormades -Nisse, borgmästaren och chefredaktören sågs en dag senare hänga i varsin lyktstolpe.

Avslutning och sammanfattning:

Du kanske tycker innevånarna i Banksta var korkade som lät Nisse sätta allt i skuld med Nisses egna skuld (=Nisses skuldlappar). Men faktum är att bankerna utför precis ovan bedrägeri . Bankerna ”lånar ut” sin egen skuld till ditt konto då ditt konto inget annat kan innehålla. Politikerna och media hjälper bankerna genom att sudda ut gränsen mellan vad som är kronor och vad som är bankernas skulder (återigen, ditt konto är bankens skuld och inget annat). De flesta kan inte skilja på kronor och bankens skuld.
För att lyckats med detta har inbillningsväsendet (som orwellianskt kallar sig utbildningsväsendet) hjärntvättat en hel yrkeskår kallade ekonomer till att verkligen tro att banken sysslar med att ”låna ut” kronor till konton. Bankpersonalen ljuger (som sagt, med största sannolikhet helt omedvetet) dig rakt upp i ansiktet när han/hon säger:

– ”Den miljon kronor som du lånat har förts över till ditt konto”
För meningen ovan innehåller minst tre lögner:
1) Kundkontot kan inga kronor innehålla, kontot kan bara innehålla bankens skuld
2) Banken har inget lånat ut överhuvudtaget då banken inte kan ”låna ut” sin egen skuld.
3) kontoinnehållet har inte överförts till ditt konto. Det blev påhittat direkt – det kom inte in på kontot utifrån.

Den enda vägen information om bankernas bedrägeri kan komma ut är genom Internet. Massmedia är en del av banklögneri-fabriken och ingen där kommer bita husse i handen. Så det är upp till oss andra att upplysa folk om hur extremt blåsta och utnyttjade de blivit. Vi måste kräva totala skuldavskrivningar samt att bankparasiterna lämnar ifrån sig sitt parasitrov. Om vi sedan ska hänga bankirer, journalister och politiker i lyktstolparna kanske är lite väl att ta i – eller? 🙂

—————————-

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Nej! Banker är INTE företag.

NEJ! Ditt konto hos banken kan INTE innehålla kronor! Liten film

NEJ! Du är aldrig låntagare av det som står på ditt konto! Banken är ALLTID låntagare av det som står på ditt konto.

Annonser

8 thoughts on “En enkel berättelse om hur bankernas bedrägeri fungerar

 1. Jag är allergisk mot allt vad banker heter efter allt tjafs om mina sparade pengar som jag inte fick växla in utan att bevis var jag fått dom ifrån lyckades efter många om och men växla x antal tusen med hjälp av vanliga affärer bensinstationer kiosker med mera alla var mycket tillmötesgående vänliga och omtänksamma till skillnad mot dessa f-r b—–e banker försöker numera låtsas som om dom inte existerar och har så lite som möjligt med dom att göra amen..
  ha en fin kväll // Nicki

  • Japp, de vill inte låtsas att kronorna existerar så att vi tvingas använda deras digitala skuldsedlar som surrohat (precis såsom folk använde Nisses skuldsedlar i berättelsen).
   Större parasiter och bedragare finns inte. Men media och politiker sparkar hellre nedåt på sjukpensionärer, handikappade, arbetslösa etc än att rikta blicken mot de riktiga parasiterna.

   • Helt rätt dom som har det svårast får det ännu sämre.. Dom som inte kan försvara sig ligger sämst till och det känns för jävligt man är helt maktlös 😦

 2. Demokratibegreppet är det riggat, är hela det demokratiska snacket ett förvillande likt en demokratur. När man ser hur Sverige och England behandlar politiken och låter sig fångas av de judiska krafter som medvetet vill sätta oss alla under deras diktatoriska parasitsystem vilket de lyckats jävligt bra med. Men de nöjer sig inte med att ha förslavat mänskligheten under deras demokratiska förvirringsmantran om antisemitism och rasism.
  Titta på denna video och fundera en stund på vad det är dessa två bluffmakare står och säger.

  • Judarna lever under samma parasitsystem som oss andra i USA, Israel etc. Historian om hur judarna kom in på bankverksamhet är ju korrekt och därför lätt att förstå att judar är överrepresenterade i bankverksamheten.
   Men den senaste centralbanken som kom under privat kontroll the Federal Reserve och hur alla andra valutor blev kopplade till dollarn är knappast en judisk konspiration.
   Läs Griffins the Creature from Jekyll Island.

   Utan att ha sett videon du länkar så måste jag säga jag är starkt emot staten Israel och sionisms också, men sionism är en ideologi och det kan vem som helst ta åt sig, även om större delen av sionister förmodligen är judar.
   Israels makt går genom AIPAC och USAs kongress där de köper upp ett säte åt gången med pengar som doneras till Israel och cirkuleras tillbaka till AIPAC, (Obama höjde den årliga summan till Israel till nästan 5 miljarder dollar årligen)

   Hur Israel får agera som de gör i ME är på grund av nära total tystnad i västs media – det är nog mer nära en judisk konspirTion är vad det skuldbelagda penningsystemet är.

 3. HAHAHAHAHAHAHA!!!!! 😀 😀 😀
  Din bästa förklaring på bankernas bluff hittills.Suverän story!
  Ja, häng dem i lyktstolparna (den tiden kanske kommer men det lär våra barn få ta itu med i så fall…tråkigt för dem att vi lämnar ett sånt rövarsamhälle efter oss).
  ———
  Som jag skrivit här förut: Jag får gärna låna 200.000;- av bankerna eftersom jag räkas som solvent. Men jag får inte ta ut dessa ”pengar” i kontanter. Eftersom de ju inte existerar. Det säger ju allt. ”Vi jobbar inte så”, säger slavarna på banken när man frågar ”varför inte?” Då kan de inte förklara varför. Tacka fan för det 🙂

  Ha en fin sommar.
  Ciao’ // Kao.

  • Tack!

   Så sant! Slavarna på banken är ”utbildade” till att inte förstå systemet eller ens sitt eget arbete. Hjärntvätt på högsta nivå!

   Ha en fin sommar du med Kao!

   //Micke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s