Vilkas egendomar ska konfiskeras? Vilka är skyldiga till bankernas stöld och bedrägeri?

Min mer kreativa blogg:

The possibility to use a Boolean sphere in order to create a Von Neumann universal constructor

——————–

Bevisen för bankernas stöld av egendom genom utsugning av andras arbete är överväldigande. Det blir allt svårare för finansparasiterna att dölja bedrägeriet och skulden. Men skuldfrågan förskjuts ofta till att den ligger hos en viss grupp människor – judar. Att sätta likhetstecken mellan bankernas bedrägeri och judar blockerar skuldfrågan då man blir kallad rasist om man drar upp finansparasitismen. Enligt mig är detta ett effektivt sätt som de finansiella parasiterna använder för att blockera det viktigaste – lösningen: – hur löser vi problemet med att en liten klick människor genom bedrägerier och stöld anskaffat sig nästintill all rikedom?

För även om det onekligen finns en överrepresentation av judar i den absoluta toppen av finansmaffian så är 99,99% av alla judar lika utsugna skuldslavar åt bankerna de med. I Israel sugs skuldslavarna ut på samma sätt som här då bankerna skapat en bobubbla där som är lika stor som här. Judarna i Israel är lika inspärrade i sitt eget boende såsom skuldslavar åt bankerna som här. Finansparasiterna skiter fullständigt i om den de suger ut är jude eller ej.

Finansparasiterna har lyckats blockera hela skuldfrågan och dess lösning genom att få en stor del av penningreformisterna att skylla på judarna. Nazisternas funktion är just att vara nyttiga idioter och likställa kritik av banksystemet och finansparasitismen med judehat. För nazister har faktiskt ganska bra koll på hur parasitärt det finansiella systemet är men genom sitt rastänkande blockerar de effektivt all kritik av parasiterna. Jag kan inte se annat än att detta är just vad nazismen är satt att göra.

Skuldfrågan är ju väldigt enkel. De skyldiga är de som idag är rika i överflöd. För grunden för detta ekonomiska system är inte nyliberalernas ”marknad” – grunden är nyliberalernas försvar av parasitens rätt att suga ut resten av samhället. Jag har hänvisat till ekonomiprofessor Michael Hudson och ekonomiprofessor Andrew Sayer som klart påvisar att för de klassiska liberala ekonomerna, typ Adam Smith och Stuart Mill, var en marknadsekonomi motsatsen – en marknadsekonomi är befriad från parasitism.

Adam Smith och Stuart Mill hade även en lösning på hur parasiten skulle hållas i schakt. Enligt dem skulle de som fått sin rikedom i sömnen genom att suga ut de som arbetar skattas så att all deras ickeförtjänade rikedom togs ifrån dem. Stuart Mill skrev t.ex:

”They grow richer, as it were, in their sleep, without working, risking, or economizing. What claim have they, on the general principle of social justice, to this accession of riches? In what would they have been wronged if society had, from the beginning, reserved the right of taxing the spontaneous increase of rent, to the highest amount required by financial exigencies?”

Nyliberalerna har som sagt vänt totalt ut och in på skattesystemet genom att ge finansparasiten ovillkorlig rätt att suga ut de som arbetar- främst genom att bankerna tillåtits skuldsätta allt med påhittad skuld – bankernas utsugning kan ses som  parasitens skatt på de som arbetar. Nyliberalernas ut och invändning av Stuart Mill och Adams Smiths åsikter har sedan totalt förskjutit den sk höger/vänsterskalan så att ett klassisk liberalt parti idag skulle framstå som långt långt ut på vänsterkanten, ja t.o.m långt till vänster om Vänsterpartiet.

En lösning är mao att vända ut och in på vad som ska skattas och på så sätt återbörda finansparasiternas rov till allmänheten. Om de rika som skattas sedan är judar eller eskimåer är ointressant. Skatten på arbete ska i princip nollställas medan en progressiv förmögenhetsskatt mångdubblas.

Den härskande klassen av parasiter kommer givetvis aldrig frivilligt gå med på en sådan gradvis övergång från en parasitekonomi till en ekonomi som gynnar de som arbetar (och med arbete innefattar jag även företagares arbete). Då återstår bara en revolution – och den måste komma från ”vänstern” (det sjuka är ju att Adam Smiths och Stuart Mills åsikter idag skulle ses som tokvänstern). Lösningen kommer aldrig komma från nazisterna då de, som sagt, är satta att vara nyttiga idioter åt finanseliten för att blockera en lösning.

Mer om husbubblan och bankernas införskaffande av skuldslavar i Israel:

”Israel located at the end of 2016, third in the organization after New Zealand and Sweden, as the ratio between the price of apartments and rental rates in Israel is also high by international comparison.”

Israeli Housing Market Is Reminiscent of the US on the Eve of 2008Har sammanställt en bok om penningsystemet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Två länkar där jag laddat upp pdf-filen har plockats bort på kort tid så jag ska göra en ny och  ladda upp. Här är en länk till bloggsidan med samma innehåll i väntan på pdf-filen:

”Crash course” i hur penning och banksystemet fungerar

Den här en annan av mina bloggsidor som tar upp samma sak med en lite annan vinkling

Hur storbankernas skuldslavsystem mekaniskt är uppbyggt

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

10 thoughts on “Vilkas egendomar ska konfiskeras? Vilka är skyldiga till bankernas stöld och bedrägeri?

 1. Du har en avgörande poäng där Michael! Visst är det så. Jag förstår nu hur jävla lätt det är att hamna fel i judefrågan. Men också hur hanterar man detta? Att judarna är i princip överrepresenterade när det gäller ekonomiska parasitfrågor. För visst kan väl judar parasitera på sina egna. Det visade ju även förintelsen där många som administrerade den var just judar? Har dessa judar ett högre mål än att vara kungar över banksystemet? Judarna har ju visat tidigare att de är beredda att offra och parasitera på sina egna. Är det inte detta som måste upp i rampljuset. När jag läste din som vanligt eminenta analys tyckte jag att det fattades juste detta, parasitismen på sina egna. För visst är det ju så att vita européer parasiterar på sina egna kristna medmänniskor??? Sionismen anser jag styrs av Judar och de har högre mål än penningsystemet och de skiter fullständigt i sina egna.

 2. För att fortsätta mitt resonemang. Denna länk visar på en artikel om ”goda” Israeler, visst finns de och visst är det bra för Palestinierna att de finns? Men återigen är inte detta ett sätt att distrahera Palestinierna att det finns goda Israeler och de är inte bara onda. Det finns även goda fiender? Men det viktiga är att veta om de är för den olagligt etablerade staten Israel eller inte där har vi grundstenen för om en Israel är god eller ond. Visst tror jag att de Palestinska ledarna är medvetna om detta men?? Dagens Israel är en skurkstat full med terrorister som mördar och lemlästar Palestinska barn dagligen samtidigt som de skyller Palestinierna för att göra just detta.
  http://www.paulcraigroberts.org/2017/07/24/still-good-israelis/

  • Jo, det är det som är det sjuka med sionismen och nazismen – sionismen är apartheid och samma rastänkande som nazismen – fast tvärtom då. Nazismen är beroende av sionismens existens för sin egen existens – och omvänt – sionismens apartheid är beroende av nazismens existens för att motivera sin egen existens. Nazismens skit göder sionismen och sionismens skit göder nazismen. Rastänkandets yin och yang där enda skillnaden är olika nyanser av brunt.

 3. Ingen människa borde få tjäna mer än 50 – 60.000kr/månad och den lönen ska ges till såna som arbetar för att främja människors hälsa såsom läkare och övrig sjukvårdspersonal, samt till folk som arbetar på farliga arbetsplatser såsom gruvarbetare och byggarbetare. Bank- och IT-folk arbetar knappast för folkets bästa, enbart för sin egen skull eller för högsta ledningens. Dessutom genererar deras arbete inga nya jobb och de sätter människor i svår ekonomisk sits för all framtid.
  Detta är min ståndpunkt.

  // Kao

  • Japp, tvärtom så suger bankerna ut de som arbetar och skapar riktiga värden. Och vilka kan vara viktigare och mer riktiga jobb än jobb inom vård och omsorg – liksom bönders arbete skapar den livsnödvändiga maten är vårdpersonalens arbete livsnödvändigt – vem dör om en banktjänsteman, en mäklare eller börsspekulant skiter i att gå till ”jobbet”? (om det nu ens kan kallas jobb)

   Det var just den här indelningen som de klassiska ekonomerna hade mellan de som fick sin lön i sömnen (som Stuart Mill uttryckte det) och de som utför riktigt arbete. Ekonomiprofessor Michael Hudson är outstanding när det gäller att skildra hur dagens nyliberaler vänt totalt ut och in på alltihop (det enda problemet jag har med Hudson är att han ibland pratar så förbannat fort 🙂 )

 4. ….dessutom erkänner jag inte staten Israel och har aldrig gjort.
  Men vi ska inte glömma att det faktiskt finns en stor motståndsrörelse av judar i ”Israel” som inte godtar bosättningarna. Men de får tyvärr aldrig komma till tals.

  // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s