Vad ska vi göra med alla rika finansparasiter och deras medlöpare?

Min mer kreativa blogg:

The possibility to use a Boolean sphere in order to create a Von Neumann universal constructor

——————–

Kanske tar bort det här inlägget då det kanske inte håller sig helt till innehållet på bloggen. Vill någon återblogga det någonstans så gör gärna det.

dollar_or_die

Hela det finansiella systemet är ett stort parasitärt bedrägeri. Sveriges sk neutralitet är ett skämt. De sk politikerna är antingen dumma i huvudet och/eller köpta av finanseliten. Politik på riksnivå har blivit en karriärsmöjlighet – dvs ju mer politikerna slickar röven på de som sköter bedrägeriet desto större chans att politikern själv kan sko sig. Kolla bara Anders Borg, Östros, Reinfeldt, Sundtsröm, Hägglund etc om ni vill ha exempel på politiker som prostituerat sig och sålt all form av ideologi för att själva få lite vinning – de vet att om de slickar Wallenberg och co tillräckligt i röven är deras ekonomiska framtid säkrad – varför i helvete ska de bry sig om vad väljarna vill?

Detsamma gäller de sk journalisterna. De hjälper och stjälper ego-onanisterna men är väldigt lite intresserade av att beskriva verkligheten – journalister vet att att om de får för sig att beskriva verkligheten får de sparken. De hjälper omväxlande Anders Borg med hans penisförlängning för att i nästa stund snoppa av honom. Journalister staplar dravel på dravel men blundar för att Borg inför en amerikansk tankesmedja tackade USA för alla krig och flyktingar. Journalister skriver iofs ibland om flyktingarnas lidanden men de berättar aldrig varför de flytt – ingen journalist hakar på Borgs entydiga psykopatiska erkännande – att det är USA:s krigande som skapar flyktingvågorna. Tystnaden om orsaken är närmast total samtidigt som Sveriges smygs in i Nato som driver ut flyktingar å USA:s vägnar (det är väl inte fråga om att smyga längre – stöveltrampen mot fascism från politiker, media och deras köpta bloggare, typ Cornucopia, hörs allt högre). Inte en enda journalist vågar öppna käften – de vet vilken hand som matar dem.

Ekonomiskt kommer Sverige gå åt helvete när bostadsbubblan spricker. Finansparasiterna har höjt kostnaderna för boende och företag så att Sverige inte längre kan konkurrera – Sverige har avindustrialiserats – precis såsom skett hos primärparasiten USA. Det går inte för en nation att leva på parasitära finansiella fiktioner såsom bostadsbubblor, börsbubblor etc i all evighet – förr eller senare kommer verkligheten ikapp – den verklighet media och politiker med alla medel undviker för att få äta smulor från husses hand. Kortsiktigheten är närmast total – alla jagar nästa ego-orgasm – det kallas nyliberalsim.

Om detta är givetvis de prostituerade journalisterna och  politikerna också tysta. Som Harold Pinter sa i sitt Nobeltal är inte politiker (eller journalister – min anmärkning) intresserade av att beskriva verkligheten – aldrig har det varit så uppenbart att vi lever i den ”gobeläng av lögner” som Pinter kallade det.  Det samma gäller de kvackademiker som kallar sig nationalekonomer – även de vet vilken hand som matar dem och är därför inte heller intresserade av att beskriva verkligheten.

Med flyktingarna har Sverige importerat en ny underklass. När ekonomin går åt helvete kommer infödda svenskar tränga ut flyktingarna från de underbetalda jobben också. Sedan kommer ”svenskarna” skylla på flyktingarna för att allt gått åt helvete – SD är ju redan inne på det spåret och övriga partier kommer förr eller senare haka på då de måste ha syndabockar. För det är ju de facto de etablerade partierna som hjälpt USA skapa flyktingströmmarna genom sin undfallenhet och sitt slickande av röven på USA:s finanselit – inte fan kommer Borg, Reinfeldt och resten av äcklen stå för sina handlingar. Dvs de rika jävlarna kommer kunna smita undan ansvar och folk kommer sparka på de flyktingar Sverige varit med om att skapa. Flyktingarna kommer åka på stryk en gång till.

Vilket ansvar skulle ickeprostituerade politiker och en objektiv media utkräva om de slutade slicka husse i röven? Jo, t.ex att Wallenberg och co fråntas sina rikedomar samt döms till att vara slavar under resterande livstid åt de flyktingar vars lidande de varit djupt delaktiga i att skapa. Det samma gäller politikernas egendom – Borg, Reinfeldt etc ska fråntas allt och utföra samhällstjänst åt flyktingarna. De rika jävlarnas parasitrov ska omfördelas till allmänheten.

Sverige (rättare sagt de rika jävlarna) har, såsom världens största vapenexportör per capita, stor delaktighet i att flyktingströmmarna skapats. De rika jävlarna i Sverige ska betala tillbaka sin skuld till flyktingarna. Det samma gäller USA – de rika jävlarna (de en procenten) ska ta sitt ansvar och fråntas allt samt betala tillbaka sin skuld. Att USA vägrar ta emot de flyktingar de skapat är givetvis helt åt helvete. De rika jävlarna i USA ska också dömas till slaveri åt flyktingarna och de ska betala för återuppbyggnaden av de länder USA jämnat med marken.

Men det finns, som sagt, inte ett enda parti, media eller en enda kvackademiker som vågar säga sanningen eller kräva ansvar från de på toppen -alla är de istället upptagna med att slicka husse i röven. Lövfen åker runt i världen såsom sekreterare åt Wallenberg  och hjälper till att kränga fler vapen som skapar än fler flyktingströmmar – media är knäpptysta – hyckleriet är tämligen gränslöst.

Tillägg: Ytterligare ett bevis på den gränslösa psykopati som styr dagens politik är USA:s fd utrikesministers Madeleine Albright uttalande 1996 om att en halv miljon dödade barn i Irak var, citat; ”Värt priset”. Borgs tacktal till USA:s krigande bleknar i psykopati i jämförelse:


Har sammanställt en bok om penningsystemet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Två länkar där jag laddat upp pdf-filen har plockats bort på kort tid så jag ska göra en ny och  ladda upp. Här är en länk till bloggsidan med samma innehåll i väntan på pdf-filen:

”Crash course” i hur penning och banksystemet fungerar

Den här en annan av mina bloggsidor som tar upp samma sak med en lite annan vinkling

Hur storbankernas skuldslavsystem mekaniskt är uppbyggt

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

7 thoughts on “Vad ska vi göra med alla rika finansparasiter och deras medlöpare?

  1. Vi lever i lalla-land där TV:s morgonsoffor dränker oss i verklighetsfrånvänd mysighet och ”trevlighet”. Trevlighetsfascismen är kanske demokratins största fiende. Chris Hedges drar i videon nedan upp Karl Poppers bok “Det öppna samhället och dess fienden” som hävdar att ska demokratiska förändringar ske måste arroganta skitstövlar till politiker skrämmas till att lyssna på den demokratiska viljan – så vi får hoppas att “eliten” fattar att de sitter jävligt löst till:

    I think that the problem is–you know, and Karl Popper writes this in The Open Society and Its Enemies. He said the question is not how do you get good people to rule. Popper says that’s the wrong question. Most people, Popper writes, attracted to power are at best mediocre, which is Obama, or venal, which is Bush. The question is: how do you make the power elite frightened of you? Who was the last liberal president we had? It was Richard Nixon–not because he was a liberal, but because he was frightened of movements. And there’s a scene–I think it’s in Kissinger’s memoirs, 1971, huge antiwar demonstration surrounding the White House, and Nixon has put empty buses, city buses end-to-end as a kind of barricade, and he’s standing at the window wringing his hands, going, Henry, they’re going to break through the barricades and get us. And that’s just where you want power, people in power to be. And that’s why Sarkozy, who was a cretin, was unable to do too much damage to France, because if you got up in France and told French university students that they were going to pay $50,000 a year to go to college, they’d shut the damn country down.”

  2. Absolut rätt. Lägger in detta på Vaken.se på FB? Men det blir sällan några diskussioner där snarare är vaken.se mer sovande om det inte gäller hatobjektet muslimer och invandring. Chris Hedges är suverän i sin frispråkighet. Finns ingen som kommer upp i hans nivå i Sverige eller Europa. Bostadsbubblan är fruktansvärd och hemsk för de som bor i Stockholm och behöver bostad. 3 miljoner för en etta på 35 kvm? Och allt är finansparasiternas fel – Politiker, Bankparasiter, Mäklarna, Byggherrar, Markexploatörer osv.

    • Jo, Vaken är ett somapiller där man ska vara snäll med lite plingande new age i bakgrunden. Har därför inte följt dem på sista tiden – visste inte om att de också glidit in i att hata flyktingar. Vilket visar att orkestern av hat mot flyktingarna (som är de riktiga offren) är dirigerad även bland den sk ”alternativa rörelsen.

      Jo, Hedges är en sanningssägare bland alla prostituerade journalister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s