Anders Borg och Fredrik Reinfeldt är skyldiga till terrordåden

Min mer kreativa blogg:

The possibility to use a Boolean sphere in order to create a Von Neumann universal constructor

————–

Nya terrordåd i Barcelona och Åbo. Jag går inte in på spekulationer om det är ”false flag” eller riktiga muslimer som ligger bakom men att stater ställer till ”false flag” är obestridligt; här är en lista på ERKÄNDA statliga ”false flag”-attacker:

The Ever-Growing List of ADMITTED False Flag Attacks

Men antag att det är muslimer som ligger bakom alla terrorattacker som skett i Sverige. Vem bär skulden då mer än förövarna? Jo, alla riksdagspolitiker men i synnerhet Anders Borg och Fredrik Reinfeldt.

Anders Borg visste att USA:s eviga terrorkrig skapade de flyktingar som kommit hit. Han tackade t.om USA inför en tankesmedja för krigandet och sa muntert:

-”Ni krigar och vi får flyktingarna”

Fredrik Reinfeldt visste också vad USA.s terror innebar och hade enligt Bo Lundgren (Reinfeldts företrädare som moderatledare) uppsåtet att använda flyktingarna som ett medel för att förstöra den svenska välfärden:

Givetvis är andra politiker  på hela höger/vänster-skalan också skyldiga . Men cynismen hos dessa två äckel är svårslaget. Även media är skyldiga då de hållit käften om USA:s eviga terrorkrigande.

Idag arbetar både Borg och Reinfeldt för två amerikanska storbanker – dvs de arbetar åt det parasitära finansiella system som USA terrorkrigat för att behålla makten över och som skapat alla flyktingvågor. Vilka jävla svin!

Och nu vill media och politiker officiellt få in Sverige i Nato och hjälpa USA att terrorkriga. Orwell-retoriken går ut på att Sverige måste gå med i Nato då USA terrorkrigar för att ”försvara demokratin”.

Terror föder terror och de två med största skulden i Sverige heter Reinfeldt och Borg.

2


Har sammanställt en bok om penningsystemet som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Två länkar där jag laddat upp pdf-filen har plockats bort på kort tid så jag ska göra en ny och  ladda upp. Här är en länk till bloggsidan med samma innehåll i väntan på pdf-filen:

”Crash course” i hur penning och banksystemet fungerar

Den här en annan av mina bloggsidor som tar upp samma sak med en lite annan vinkling

Hur storbankernas skuldslavsystem mekaniskt är uppbyggt

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s