Vad skulle hända om alla invandrare strejkade en dag?

Min mer kreativa blogg:

The possibility to use a Boolean sphere in order to create a Von Neumann universal constructor

——————–

Vi går mot ett allt mer polariserat samhälle där ”invandrare” ställs mot ”svenskar”. Inte för att jag vet vad en ”svensk” är för något – den ”svenska” kulturen som kanske fanns någon gång är enligt mig totalt utplånad under bombmattan av amerikansk masskultur. Jag förstår därför inte heller hur typ nazister kan påstå att invandrarna hotar den ”svenska” kulturen. Jag kan t.o.m tycka det kan bli rätt komiskt ibland- som när det blir stora protester från ”svenskar” som vill ”bevara Sverige svenskt” i samband med att en muslimsk kvinna får presentera Disney på TV på Julafton. Jo, Walt Disney var säkert lika ursvensk som Gustav Wasa 🙂 (varför man nu skulle se upp till envåldshärskaren Gustav Wasa – Wasa knäckebröd ägs förresten numer av det multinationella företaget Barilla – men inga ”nationella” hysteriska protester om det inte – rätt skoj det med 🙂 ).

Enligt mig är det meningen att spänningarna mellan ”svenskar” och ”invandrare” ska öka.”Invandrarna” är satta att bli syndabockar när bostadsbubblan och den fiktiva ekonomin spricker. Primärparasiterna bankirerna med sin svans av sekundärparasiter (finansfolk, börshajar, mäklare etc)  samt deras lakejer politikerna behöver några att skylla på när deras fiktionsekonomi baserad på ren parasitism faller. Ilskan ska riktas nedåt och inte uppåt – mao den klassiska ”söndra och härska”-tekniken ska återigen tillämpas. Därför har ”invandrarna” importerats som en ny underklass som ska ta skiten när den ”svenska” låtsasekonomin går åt helvete.

Det är intressant att följa debatten kring  den nya ”Paradisläckan”. Som vanligt tycker jag det mest intressanta är det som inte beskrivs eller ifrågasätts av den sk ”oberoende” median. Några höjdare hängs ut för att de inte betalat skatt i Sverige – men ingen frågar varför vi överhuvudtaget måste betala skatt – ingen ifrågasätter varför en suverän nation måste ”låna” fullständiga påhitt från ett parasitärt banksystem som hittar på ”lånebeloppet” vid det likaså påhittade ”lånetillfället” (enligt Maastricht-fördraget måste stat och kommun ”låna” påhitt från banksystemet – staten får inte skapa pengar för att finansiera sin verksamhet – det är till banksystemet vi betalar skatt – inte för att finansiera någon välfärd). Ingen media ifrågasätter den parasitära grunden för penningsystemet.

Svensk ”näringslivs” (som nog mest borde kallas svenskt täringsliv då de i första hand representerar parasitdelen av ekonomin – banksystemet och spelverksamheten på börsen) ordförande Leif Östling tillåts av media försvara sin skatteflykt med att han i alla fall har betalat skatt för flera tusen arbetare då han haft så hög lön. Men ingen i media ifrågasätter hur i helvete han kan ha en lön som motsvarar flera tusen arbetare. För inte fan jobbar han lika mycket som tusen arbetare gör.

Som ekonomiprofessor Andrew Sayer visar i sin bok ””Why We Can’t Afford the Rich” är en lön uppdelad i en ”förtjänad” del och en ”ickeförtjänad” del (dvs ren parasitism). I Östlings fall är det helt klart att den parasitära delen av hans inkomst måste utgöra minst 90%.

Men den typen av frågeställningar tas, som sagt, aldrig upp av media.  Att ifrågasätta de perversa löneskillnaderna är bara tecken på den ”svenska avundsjukan” (som, om den existerade, skulle vara något ”svenskt” att vara stolt över – för egentligen är ju uttrycket avundsjuka bara till för att dölja den rättmätiga rätten till att ifrågasätta orättvisor). De sista årtiondena har direktörers löner skenat något enormt och parasitdelen av deras inkomst ökat exponentiellt. Sverige är det land i världen där klyftorna ökar snabbast just nu.

Det skulle vara intressant att tvinga Östling jobba på t.ex långvården i ett år. Han skulle hamna i samma ”äta, sova, skita, jobba, äta, sova, skita, jobba osv”- rutiner som de som underbetalt jobbar inom långvården ganska snabbt. Han har inte den blekaste aning om hur tungt det är att jobba inom t.ex  långvården. Skulle säkert vara ett bra sätt att punktera hans hybris på. Han skulle säkert gå på knäna efter bara en vecka. Kanske skulle Östling då fatta att han omöjligt kan jobba mer tusentals arbetare.

Inte nog med att Östling (och media) tror att han arbetar mer än tusen arbetare – han ifrågasätter dessutom långvårdspersonalens arbetsinsats genom att ifrågasätta vad han får för ”sin” betalade skatt. Snacka om världsfrånvänd – och denna typ av egocentrerade hybrisidioter är de som ”leder” svenskt täringsliv och styr marionetterna politikerna.

Om man kollar in alla lågbetalda jobb inom vård, omsorg etc så ser man att överrepresentationen av invandrare är extremt stor där. Så låt oss göra ett tankeexperiment och kolla in konsekvenserna av att Östling och andra hybris”arbetare” strejkar en dag och vilka följder detta skulle få för samhället samt jämför det med om alla invandrare gick i strejk en dag.. Vi börjar med högavlönade ”arbeten” vars andel riktigt arbete är lågt (men hybrisdelen är hög). Oftast är det ”svenskar” som sitter på dessa ”jobb”.

 • Vad skulle hända om Östling, bankirer, börshajar, mäklare, nationalekonoer, popstjärnor, idrotts”stjärnor”, etc strejkade en dag? Svaret är väl ganska givet? Inte ett skit skulle hända – samhället skulle rulla på som vanligt (man kan även trycka in överbetalda politiker i denna kategori)
 • Vad skulle hända om sjukvårdspersonal, dagispersonal, busschaufförer, fabriksarbetare etc strejkade en dag? Sjuka skulle dö, folk skulle inte kunna ta sig till jobbet etc – finns hur många följder som helst för samhället.

Och som sagt, invandrare är extremt överrepresenterade inom dessa lågbetalda jobb som är av existentiellt samhällsvärde. Skulle alla invandrare gå ihop och strejka en dag skulle hela Sverige tvärnita. Skulle Östling strunta i att jobba en dag och istället spela golf händer inte ett skit.

Men media tar, som sagt aldrig upp dessa frågor – varför kan man ju fråga sig? En delförklaring kan ju vara att det skulle inte hända ett skit om journalisterna strejkade en dag heller. Det kanske t.o.m skulle vara bra om det blev tyst på mediadravlet en dag så att folk fick lite mentalt andrum och hann tänka själva en stund (inget förakt menat – jag har all förståelse för att t.ex ett vårdbiträde slänger sig framför TV.n efter en dags hårt arbete – jag vet av egen erfarenhet att man inte orkar så mycket mer efter en dags arbete på långvården). Journalisterna är mao också en del av den överbetalda hybrisklubben som tror att de jobbar mycket mer än de i verkligheten gör.

En annan orsak kan ju vara att media ägs och kontrolleras av just hybrisöverklassen. Hybrisöverklassen är ju inte intresserade av att ha en värdediskussion där deras privilegier ifrågasätts. Och journalisterna vill ju inte gärna bita den hand som ger dem lön. Hybrisöverklassen vill att media levererar skådespel åt folket (i enlighet med den gamla härskartekniken ”bröd och skådespel” åt folket). Resultatet blir trevlighetsfascist-program typ morgonprogram i myssoffor på TV, sport där man tävlar i allt mer bisarra sporter och där utövarna av dessa absurda aktiviteter hyllas som stjärnor etc etc. Vår egen tankeförmåga dränks av medialt dravel som de sk ”journalisterna” får betalt för att skapa – hur ska man hinna tänka om heltäckningsmattan av dravel är kilometertjock?

Därför får vi en medial övervakning där det mest intressanta är det som aldrig uttrycks. Jag är nästan alltid mer intresserad av det som aldrig sägs än det som sägs av media – det gäller även sk riktiga nyheter såsom ”Paradisläckan”. Testa själva någon gång – faktiskt är det ett väldigt kostnadseffektivt förhållningssätt då man kan kasta bort runt 95% av allt dravel som media försöker pumpa oss fulla med.

Som System of Dawn sjunger nedan – ”Turn off your TV”:

Annonser

10 tankar om “Vad skulle hända om alla invandrare strejkade en dag?

 1. Om de inte förbrukade övrigas resurser heller så skulle inte mkt hända. Mer än att polisen skulle bli arbetslösa o kvinnorna gå säkra.
  Nazisterna är inte de som bryr sig om svensk kultur allra mest. De är mer fokuserade på ras. De anser att kulturen är sprungen ur rasen. Beror av IQ osv.
  Normalt sätt är det kanske inget man behöver fokusera på.. om man har bra regler o lagar gällande invandring o medborgarskap. Men så är ju inte fallet tyvärr i Sverige och ju extremare situationen blir desto extremare lösningar kommer krävas för att ordan upp saken. Så att man kan sluta o fokusera på etnicitet igen.

  • Jag tycker ni ska gå upp till vilket långvårdssjukhus som helst och kolla in vilka som jobbar där. Eller jobba en dag på hemtjänst. Kanske kan ge er lite eftertanke – precis som jag tror att ett sådant studiebesök skulle ge Östling lite perspektiv från verkligheten.

   Sverige har världens största vapenexport per capita. Anders Borg tackade USA för alla krig som USA skapat med orden:
   ”Ni skapar krig – vi får flyktingarna”
   Hur fan kan man känna annat än totalt äckel för Sveriges fd psykopatminister Reinfeldt?

   Om vi vill att människor inte ska behöva fly måste vi stoppa USA:s krigande och inte ha politiker som Borg, Reinfeldt, folkmordsmiljonären Carl Bildt, Löfven etc. Löfven (arbetat på Hägglunds) åkte ju som sekreterare åt Wallenberg till Saudiarabien för att kränga vapen – samma Saudiarabien som med bl.a USA försörjer ISIS.

   Som sagt, det intressanta är oftast vad som utelämnas. Så ock i det ni skrev.

   • Jag känner mkt väl till de bakomliggande orsakerna. Men det ändrar inte det rent praktiska att Sverige måste skydda sitt land o folk i första hand. Annars har vi inget o stå på. Men finns inget intresse av det och det beror delvis på samma krafter som bombar sönder mellanösten.
    De flesta invandrare kommer dock inte från krigszoner nu utan är ekonomiska migranter. De har passerat massor av länder när de kommer till Sverige och det ljugs om ålder o annat. Det går ju inte o jämföra den här vågen med de som kom hit under 70-talet tex..
    Men visst är det eliten i väst som skapat världens tillstånd generellt. Sionisterna bla. Globalisterna. Svårt o veta vad man ska kalla dem.
    De verkar vilja göra sig av med ”vita” o hela vårt kulturarv vad det ser ut. Försöker skriva om historien t.o.m. Man har ju gett sig på andra folkgrupper tidigare o nu är det vår tur.
    Det har sagts uttryckligen i flera sammanhang, som jag själv hört, att ”vit” kultur måste bort.. att olika etniciteter ska blandas.. o att det inte ska finnas ett enda hörn på jorden kvar som inte är ”mångkulturellt”. EU:s visepresident som yttrade sistnämnda.
    Kalergiplanen in action ganska uppenbart som jag ser det.
    Jag tror de är ute efter att ta bort allt som har med identitet o göra. Så att ingen känner samhörighet med andra då de kan få för sig att organisera sig.

   • Vet inte om jag ska bemöta dig överhuvudtaget då du i princip skiter i allt vad jag skriver – jag försöker lära mig att besvara ignorerande med ignorerande så egentligen borde jag göra som du gör och totalt ignorera vad du skriver. Men jag får väl kompromissa med mina egna intentioner. Så jag gör som du – jag skiter i större delen av vad du skriver – sedan kan vi tävla om vem som är den största arrogante skitstöveln.

    Att du inte jobbat inom vården är ju klart av ditt ickesvar att döma. Att det är en extremt stor del invandrare som jobbar inom denna underbetalda sektor är något du försöker ignorera ihjäl.

    Ditt påstående om att de flesta invandrare är ekonomiska emigranter är något du saknar vetenskaplig grund för. Likaså ditt påstående att det enda invandrarna gör är att antasta kvinnor, syssla med kriminalitet och att nästintill ingen jobbar utan lever på bidrag.

    Däremot är det sant att som jag skrev att Sverige skulle tvärnita om all invandrarna strejkade en dag. Sedan spelar det ingen roll hur mycket du försöker ignorera ihjäl detta faktum.

   • Vadå skiter i allt du skriver? Jag skrev vad jag ansåg i frågan. Du får skriva vad du vill. Jag skriver vad jag anser.
    Att de flesta inte flyr från krig är ren fakta. Har du legat under en sten de senaste 10 åren? Det fattar du väl själv när de gnäller på långsamt internet o för dålig mat o annat. Det är inte flyktingar utan bidragsmigranter. Det har gjorts flera officiella undersökningar dessutom om man är för korkad för o inte inse detta själv.
    Större delen har dessutom avslöjats som rena lögnhalsar gällande ålder. De sitter ju själva o skryter om hur de ska åka till Sverige o våldta svenska tjejer. Man har satt i system o utnyttja bidragssystemet här. Det säljs kurser i det där borta. Det finns hur mkt som helst om detta överallt på nätet. Använd internet.

    Nej, jag jobbar inte inom vården.. som tur är när det kommer 50 pers o ställer till bråk på sjukhus o annat så att vakter numera behöver finnas på plats. Som i sin tur ofta får tillkalla polisen för att de inte klarar situationen själva.
    De som kommit under senare år är ett jävla pack som småste ut ur landet igen
    Hade de strejkat så är enda anledningen till att det blivit kaos att det sker över 1 natt. Bara tillfälligt.
    Ge det ett par veckor bara så att man hinner flytta runt folk så kommer en gigantisk besparingen för hela landet ske redan dagen efter. De förbrukar långt långt mer resurser än de bidrar med. Större delen av vårdens o polisens resurser går åt till detta pack som läget är nu. 95% av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare. De suger resurser ur hela landet. En av orsakerna till att kommunerna kommer gå back nåt så inihelvette framöver.
    De här människorna kommer inte klara skolan ens pga låg IQ bla.
    Så lägg ned s-k-i-t-s-n-a-c-k-e-t o sätt dig in i frågan till o börja med.
    Tror du på fullt allvar att de här kommer integrera sig eller ens har för avsikt o göra det??

    Isåfall är du mer än lovligt naiv precis som resten av svenskarna som uppenbarligen helt saknar alla former av självbevarelsedrift.

   • Jag kan visa på forskning på att du snackar dynga. Och du har inte bemött eller kommenterat ett skit av vad jag har skrivit. Att du har åsikter som du inte kan påvisa och tycker en massa men skiter fullständigt i att bemöta det faktum att det är en extrem överrepresentation invandrare inom t.ex vårdyrkena som gör ett fantastiskt jobb. Att du skiter på deras arbetsinsatser visar bara vilket arrogant skitstövel du är.

    Som jag skrev (vilket du din arroganta skit också totalt ignorerade) är syftet att skapa maximalt med polarisering och det är precis din uppgift såsom det troll du är Att du tycker en massa som du läst på ”hata invandrarsidor” och kör med rasistargument som ”lågt IQ” etc gör dig nämligen antingen till ett troll eller en nyttig idiot. Att så totalt skita i att invandrarna står för en jävligt stor del av den ARBETANDE befolkningen och att Sverige skulle stanna utan deras insatser är lågt – förbannat lågt.

    Men tack för att du påvisat din agenda så jävla tydligt – att skapa maximalt med hat och konflikter.

    Förresten – det där med att du totalt skiter i att bemöta, argumentera samt ickesvarar avslöjar vem du är. För vilken grupp är känd för just det arroganta beteendet?

    Gå och trolla någon annanstans nu!

   • @Mikael Thudén

    Visst skapar de krig och levererar vapnen, samt drar in kulorna på massmorden, men att ”vi får flyktingarna” stämmer föga. Det handlar till 95-99% om icke-flyktingar. De är migranter som av olika skäl vill migrera, överbefolkning, ekonomi, sexuell läggning, eller ny kriminell karriär i ett nytt land, där de inte är kända av polisen.

    Problemet är inte riktiga flyktingar. Det har aldrig varit det, vare sig när de kom från Chile eller Jugoslavien. Det är alla andra icke-flyktingar, särskilt de som inte vill integreras i vår demokratiska toleranta kultur, som naturligtvis är det stora problemet och som snarast måste deporteras.

   • Vad är sakligt fel i vad Borg säger i talet nedan? Att du påstår saker tvärsäkert utan någon sorts belägg gör inte saker sanna (även om du försöker ge dem legitimitet genom att kalla ditt parti ”vetenskapligt”)

    Nä, det riktiga problemet adresseras inte genom att göra som du, skita nedåt och blunda uppåt. Om man inte vill se hur hela systemet som helhet är maximalt korrupt och kriminellt utan bara fixerar sig på kriminaliteten på botten bland de svagaste i samhället kommer de på toppen kunna fortsätta köra Sverige i botten. Lyft blicken för fan!

    Du har inte i en enda kommentar beskrivit vilka stora insatser invandrare gör inom den riktiga ekonomin. Kolla in vilken vårdinrättning som helst och du kommer se att invandrare till stor del bär upp vården. Åk kollektivt i t.ex Stockholm och du kommer se att det finns massa med invandrare som kör bussar etc. Gå in i en fabrik och kolla vilka som står på golvet där. Kolla in alla småaffärer och frukthandlare etc så kommer du se invandrare som jobbar tider som ingen ”svensk” skulle acceptera etc etc

    Men allt det där blundar du för samtidigt som du blundar för kriminaliteten i hela systemet. Och ditt syfte i detta är ju glasklart, Martin – att skapa polarisering så att vi ska skita nedåt och blunda för kriminaliteten uppåt.

 2. Som Borg säger i talet ovan där han tackar för USA:s krigande kommer de flesta flyktingar från de länder USA bombat sönder och samman (med stöd av svensk export av vapen). Jag tror knappast att de flytt annars. Borg ljuger inte där heller.

  Den här onyanserade bilden du beskriver är endast till för att skapa konfliktytor (polarisering). Det är minst av allt tecken på en ”tolerant kultur”.

  Det är som att bunta ihop alla ”svenskar” med Arbogakvinnan, Hells Angels, Paradisläckan och säga att alla svenska är kriminella mördare.

  Visst, det finns en överrepresentation av underklasskriminalitet hos invandrare. Underklassen har alltid varit överrepresenterad i denna kriminalitet – mycket pga av att det är den enda ”karriären” som står till buds för denna grupp. Men den riktigt grova kriminaliteten och korruptionen sker på högre höjder av ”svenskar” som t.ex Anders Borg eller folkmordsmiljonären Carl Bildt. Kolla Paradisläckan och se om du hittar några flyktingar där. Likaså är hela det finansiella systemet ett gigantiskt bedrägeri där du inte hittar en enda flykting. Wallenberg har stulit halva landet genom bedrägeriet att ”låna ut” SEB:s skulder. Wallenberg snor även våra skattepengar då skattekontona ligger på SEB då staten och kommuner är tvungna att ”låna” SEB:s skulder av Wallenberg enligt Maastricht. Skillnaden är mao att den finansiella kriminaliteten görs ”laglig” genom att dessa höjdarskurkar ges rätt att begå dem genom lagen.

  Som jag skrev i inlägget (men du ignorerat, såsom allt annat jag skrev) behöver dessa skurkar några att skylla på när Sverige går åt helvete – de behöver polarisering – att de på botten slåss mot varandra så att de inte riktar ilskan uppåt. För Sverige kommer gå åt helvete då dessa finansiella parasiter sugit ut den reella ekonomin och lagt så många pålagor på företag och produktion att Sverige inte längre kan konkurrera med länder som hållit sina finansiella parasiter i schakt. Sverige är en finansiell fiktion där bankerna är 4 gånger större än BNP. Sverige hålls uppe av en gigantisk bostadsbubbla som bara är uppbyggd av fiktiva värden som de finansiella skurkarna blåst upp. Och det är de finansiella parasiternas fel att Sverige kommer gå åt helvete – men flyktingarna kommer få ta skulden, tyvärr.

  Och du gör ju din del i att ilskan riktas nedåt istället för uppåt.

  Som sagt, jag är riktigt jävla trött på all ”pissa på invandrare” men blunda för den riktigt stora kriminaliteten och korruptionen som är grunden för ”vårt” samhälle. Så länge vi skiter nedåt och slickar röv uppåt kommer detta korrupta system stå intakt.

  Men jag får väl tacka för att du så klart visar vem du är och ditt syfte, Martin.

  Jag har satt inställningarna för bloggen så att kommentarsfältet stängs efter en dag. Jag pallar inte bemöta ickeargument i all evighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s