Den ”alternativa rörelsen” har fastnat i att leta skuld istället för att försöka ändra systemet

Om du vill göra en donation och Swisha bankskulder till mitt bankkonto för att stödja mitt skrivande så Swisha till 0760100908 . Jag kommer då få ett ökat innehav av bankens skulder på  mitt konto men jag går snabbt till bankomaten och tvingar banken att betala sin skuld – jag betalar allt jag kan med kronor (dvs pengar) 🙂

————–

Tänkt dig att din bil har pajat och du står i ödemarken mitt i smällkalla vintern. Skulle det då hjälpa att skylla på den judiske bilmekanikern för att han gjort ett dåligt jobb? Nä, givetvis inte! Vill du inte frysa ihjäl måste du förstå hur bilen fungerar och försöka laga den. Om du riktar all din energi och ilska mot den judiske bilmekanikern och ingen energi på vad det är för funktionsmässigt fel på bilen och försöker laga den kommer du frysa ihjäl på samma punkt där bilen stannade.

Tyvärr tycker jag den sk ”alternativa rörelsen” (vad den nu är för något) mest sysslar med att ”hitta de skyldiga”. Den ”alternativa rörelsen” är splittrad i en jävla massa fragment som lägger mest energi på att hitta vilka man ska att lägga skulden på för att systemet är åt helvete. Det är judarnas fel, det är muslimernas fel, det är jesuiternas fel, det är feministernas fel, det är kommunisternas fel, det är högerns fel, det är vänsterns fel, det är nyliberalernas fel, det är flyktingarnas fel, det är USA:s fel, det är ryssarnas fel, det är pedofilernas fel, det är politikernas fel etc, etc. Det finns t.o.m troll i den ”alternativa rörelsen” som skyller på rymdödlor som klär ut sig till människor (Henning Witte och David Icke är exempel på sådana troll). Andra troll, såsom Alex Jones, påstår att nazisterna styr allt och att det är nazisternas fel.

Osv, osv – det är bara att välja vem du vill lägga skulden på och sedan kan du ha ändlösa ”diskussioner” med någon som har gjort ett annat val om vilka som egentligen är skyldiga till att allt är åt helvete.

Dock gäller samma logik för den ”alternativa rörelsen” som med bilen ovan. Inte fan ändrar det något om all energi går åt på att peka ut t.ex judarna för att systemet är åt helvete! Visst, det finns en överrepresentation av judar i den finansiella parasitära ”eliten” – men som jag skrivit tidigare är t.ex judarna i Israel lika utsugna av samma dysfunktionella parasitära system – 99% av alla judar är också skuldslavar åt bankerna.

För att få bilen att starta igen måste man veta något om hur maskineriet fungerar. För att ändra på dagens parasitära finansiella system måste man förstå mekaniken som möjliggör utsugningen. Den ”alternativa rörelsen” kommer aldrig ur fläcken om den fortsätter internt tjafsa om vem som bär skulden.

Vi måste mao börja koncentrera oss för HUR utsugningsmaskineriet fungerar och HUR vi kan koppla om systemet så att det slutar vara parasitärt. Så istället för att evighetstjafsa om vem/vilka som är skyldiga bör vi mekaniskt försöka reda ut hur mekaniken är uppbyggd. När vi sedan startat om systemet kan vi straffa den 0,1% som sugit ut oss genom att t.ex ha extrema skatter på deras egendom. Mao måste ordningen vara den omvända – först måste vi ändra systemet och sedan skippa rättvisa genom omfördelning genom att de skyldiga fråntas sin rikedom.

Så snälla ni alla som ser er som ”alternativa” – försök koncentrerar er på den mekaniska uppbyggnaden istället för att slösa energi på att hitta någon enskild grupp som är skyldig till att allt är åt helvete. När vi vet hur det fungerar kan vi starta om maskineriet igen. Annars fortsätter vi sitta fast utan att kunna ändra någonting alls.

Nedan är mitt bidrag till att beskriva finansiella parasitära maskineriet fungerar med mekaniska förklaringar till hur vi använder bankernas skulder som betalmedel istället för kronor, vad clearingen är för något, är det hänger ihop med stibor/reporäntan samt centralbankens funktion i detta etc. Sprid detta och försök komma ur det ändlösa tjafset om vem som bär skulden till att det är uppbyggt som det är.

”Crash course” i hur penning och banksystemet fungerar

Annonser

5 tankar om “Den ”alternativa rörelsen” har fastnat i att leta skuld istället för att försöka ändra systemet

 1. Det första är att stoppa att ett visst gäng manipulerat/bedragit/hotat/mutat sig till rätten/möjligheten att vara dom som skapar pengar/krediter ifrån ingenting. Dom som då exponerar sig som motståndare till en sån förändring, har, om dom syns i profil, oftast en djävligt krokig/girig näsa,
  Det andra är att istället införa en statlig ultrasäker kontroll i flera steg, med total insyn, så att dessa satans blodsugare aldrig någonsin åter nästlar sig in och åter tar över makten.
  Det tredje är att ”behandla” dessa människor som exponerar sig, via folkdomstolar, så att det blir krafttag med synnerligen kort process.
  Medför att dom som gjort detta, ej längre kan återfalla till brott, och dom som funderar på att göra det kommer på andra tankar.

 2. Just hur man konstruerar en kontrollmekanism som är idiotsäker bör vara av det slaget som i förenklad form är den klassiska metoden att få total rättvisa när man låter det ena av två barn, dela en tårta, som det andra barnet får välja första biten av.
  Brilliant som metod, men hur tankesättet överförs till kontroll av penningskapande är frågan.

 3. Svårt att enbart fokusera på själva systemet när de som äger media o banker sätter sig emot som de gör. O bedriver sån propaganda mot folket.
  Palestiniern o medborgarjournalisten Bechir Rabani dog ganska mystiskt i fredags tex efter att ha gett sig på o försökt avslöja delar av makteliten ganska ordentligt.
  Nordfront antyder möjlig orsak vid 18:13..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s