Bröt Henning Witte mot lagen när han i tingsrätten påstod sig vara EU-advokat?

Om du vill göra en donation och Swisha bankskulder till mitt bankkonto för att stödja mitt skrivande så Swisha till 0760100908 . Jag kommer då få ett ökat innehav av bankens skulder på  mitt konto men jag går snabbt till bankomaten och tvingar banken att betala sin skuld – jag betalar allt jag kan med kronor (dvs pengar) 🙂

————–

Kollade igenom den troligen professionelle rättshaveristen Henning Wittes domslut där han, troligen helt medvetet, förlorade rättegången mot SEB genom att hävda att banken skapar fiatpengar (dvs kronor i Sverige). För Witte, som själv säger sig vara bankexpert och arbeta åt tyska och svenska storbanker, måste vetat att SEB skulle svara med att SEB inte kan skapa fiatpengar (dvs kronor). Det enda skälet för Henning Witte att hävda denna idioti, som jag kan se, är att han ville få fram ett prejudikat så att det skulle bli svårare att åtala bankerna för bedrägerier i framtiden.

Jag har otaliga gånger gått igenom Wittes medvetna lögner kring detta så jag kan hänvisa till det jag skrivit tidigare för den som intresserad:

Hur kan Henning Witte tro att han har någon som helst trovärdighet kvar?

Bryter Henning Witte mot lagen när han tar kreditupplysning på mig?

Men det som slog mig när jag läste domslutet var att det verkar som Witte vid domstolsförhandlingen den 15 november 2012 påstod sig vara EU-advokat. Så här står det:

Untitled

Men 15 november 2012 var inte Witte EU-advokat längre då advokatsamfundet den 12 oktober samma år upphävde hans EU-registrering som EU-advokat i Sverige (troligen för hans medverkan i pyramidspelsbolaget Towah).

Advokat är en titel skyddad av lagen. Så frågan är han bröt mot lagen där med (precis som han gjorde när han olagligt tog en kreditupplysning på mig).

Även i sin överklagan till hovrätten 2013-02-27 påstod Witte sig vara EU-advokat:

2

Lite roligt att Witte i sin talan inför Tingsrätten talar om att penningsystemet är uppbyggt som ett pyramidspel (förvisso sant) när han nu, genom Towah, håller på med en ny ”scam”  genom att skapa en kryptovaluta med tydliga drag av pyramidspel:

Titus Community Review: Towah scammers launch Titus Coin

Lite oroande är att Witte överlag skriver om sig själv i tredje person på sin egen ”TV-kanal”. Något han delar med en annan obehaglig person som lyckats charma andra bakom masken av gemyt genom att bygga en egen ubåt   -Peter Madsen:

https://www.expressen.se/kvallsposten/gw-persson-om-madsen-han-ar-ju-en-narcissist/

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s