Det ekonomiska systemet är ett enda jävla ”fake news”!

Om du vill göra en donation och Swisha bankskulder till mitt bankkonto för att stödja mitt skrivande så Swisha till 0760100908 . Jag kommer då få ett ökat innehav av bankens skulder på  mitt konto men jag går snabbt till bankomaten och tvingar banken att betala sin skuld – jag betalar allt jag kan med kronor (dvs pengar) 🙂

————–

När fan ska folk vakna och se den vansinniga parasitismen i att bankerna satt allt i skuld med ingenting? Sverige kommer gå åt helvete pga av bankerna som trissat upp levnadskostnaderna till stratosfären så att företagen inte längre kan konkurrera med andra länder som har hållit sina finansparasiter i schakt. Det enda bankerna ”skapar” är alltmer skulder som de suger ut den reella ekonomin med så att inget till slut finns kvar av verklig ekonomi – bara ett skal bestående av bankernas pyramidspel finns kvar.

Bostadsbubblan är det största pyramidspelet – från den bubblan rinner spekulationerna ner i t.ex pyramidspelet kallat börsen – och börspyramidspelet är lika jävla tomt det med (för 99% av all aktiehandel är ren spekulation i gamla aktier – en bråkdel av börshandeln sker med nyemissioner av aktier ämnade för nyinvesteringar i den reella ekonomin).

Vi lever i en stor jävla fiktionsbubbla där grunden i vår tro helt består av ”fake news”. För tron på att fiktiv pyramidspelsekonomi hopsydd av skräddarna av påhittade skulder (bankerna) ÄR verklig ekonomi är ”fake news”-grunden som vi baserar vår ”verklighetsuppfattning” på.

Boskuldslavar sätter sig i allt högre påhittad skuld till det parasiterande banksystemet i tron att de ”investerar” och att bankerna vid nästa försäljning kommer kunna hitta en ny skuldslav som är villig att sätta sig i än större påhittad skuld till banksystemet. Media har i årtionden hjälpt bankerna med att ”fake news-marknadsföra” det ökade skuldslaveriet med lögnen om att det är fråga om ”värdeökningar”. I årtionden har ekonomireportrar medvetet (eller om de har var så hjärntvättade att de faktiskt trott på vad de skrivit) ältat lögnen om att fiktiva ”värdeökningar” är verklig ekonomi när det egentligen är precis tvärtom – de fiktiva ”värdeökningarna” är den reella ekonomins dödgrävare. Kan det bli mer ”fake news” än så?

Likadant är det med börsen som också nästintill bara består av fiktioner – dvs ”fake news”. Den reella andelen ekonomi i börsen är nästintill noll – ändå matas vi av media som om alla spekulationer på börsen i fiktiva ”värdeökningar” har något med verkligheten att göra. Det är ”fake news” hela skiten och, som sagt, vi hjärntvättas dagligen till att tro att fiktionerna är sanna.

Hjärntvätten genom ekonomiska ”fake news” är ibland så subtil att vi inte ens märker det. Ta alla dessa jävla antik-program som väller över oss genom TV:n. ”Antikexperter” sätter fiktionsvärden på prylar som rika jävlar kan köpa. Värdet på prylarna är till absolut största delen spekulationsvärden.

Likadant med alla dessa jävla TV-program där mäklare kränger bostäder –  de hjärntvättar oss till att tro att skuldslavsauktionerna och bostadsbubblan som bankerna skapat  är verklig ekonomi.

Så vi lever i en ekonomisk fiktion som helt är uppbyggd kring ”fake news”.  Det är dags att vi vaknar innan fiktionsekonomin ploppar så att vi kan ställa parasiterna till ansvar. Det är dags att vi kräver att de påhittade skulderna till de finansiella parasiterna avskrivs. Det är dags att vi ser till att vi skapar en demokratisk ekonomi grundad på verkliga värden och verkliga nyheter.

För den här fiktionsekonomin vi lever i och alltför många fortfarande tror på kommer förr eller senare att ploppa och då kommer bankernas behov att hitta syndabockar vara närmast oändligt (för inte fan ska ni tro att Wahlroos, Wallenberg och resten av parasitpacket med sina medlöpare nationalekonomer, media och politiker kommer stå för vad de ställt till med). Och syndabockarna kommer bli invandrarna, handikappade, äldre etc som kommer ställas mot varandra i ett ”söndra och härska”-race. Det börjar redan ske! Kolla in Moderaternas nuvarande förskjutning till att bli t.o.m mer rasistiska än Sverigedemokraterna. Kolla in hur funktionsnedsatta allt oftare framställs som tärande och deras rättigheter alltmer ifrågasätts. Kolla in hur hela den offentliga sektorn alltmer framställs som tärande fastän den faktiskt tillfredsställer VERKLIGA behov (till skillnad från fiktionsekonomins bubbelblåsande som bara skapar fiktiva värden baserade på hjärntvätt genom ekonomiska ”fake news”).

Såsom ekonomiprofessor Michael Hudson beskriver nedan måste finansparasiterna ta över våra hjärnor och inbilla oss att finansparasitism ÄR en del av den verkliga ekonomin –  och detta sker genom att vår egen tankeförmåga begravs under ekonomiska ”fake news”. Det är dags att vakna och se igenom all jävla ekonomisk snömos av ”fake news” som vi mentalt begravs under. När fiktionsekonomin rasar ska vi rikta ilskan mot finansparasiterna och deras hantlangare (politiker, nationalekonomer och media) – vi ska inte gå på deras försök att splittra oss genom ”söndra och härska”-tekniken. Vi ska inte gå på invandrare, muslimer, handikappade, äldre etc och kasta skulden på varandra – vi ska kräva att skulden läggs på de som ljugit för oss och hjärntvättat oss med ekonomiska ”fake news”.

Annonser

2 tankar om “Det ekonomiska systemet är ett enda jävla ”fake news”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s