Har Danske Bank trampat den amerikanska bankmaffian på tårna?

Fick en fråga i kommentarsfältet om vad jag tror härvan med Danske Bank egentligen handlar om

Kanske har Danske Bank gått in på CIA:s och de amerikanska storbankernas penningtvättande. För svarta pengar är en del av att proppa upp efterfrågan på dollar samt dollarrecycling – t.ex  narcodollarn. Banksystemet är ju en maffiaverksamhet och underhuggare ska väl hållas korta.

Om en amerikansk storbank gör det Danske Bank gjort får den amerikanska storbanken Ruble och den amerikanska bankmaffian med FED i spetsen kan manipulera den ryska valutan. Om “svarta” Ruble istället går genom Danske Bank underminerar Danske Bank mao den amerikanska bankmaffians makt.

Men Danske Bank måste varit klantiga som fan. Då alla digitala dollar bara kan finnas på FED:s datorer i New York kan FED i realtid se precis varenda transaktion (tydligen stoppade FED en transaktion där en dansk företagare betalade i dollar för en låda Kubanska cigarrer – så extrem kontroll på alla transaktioner i digitala dollar har de) . 85% av alla valutatransaktioner sker i dollar och de flesta är penningtvätt eller spekulation (endast 0,6% av alla valutatransaktioner har med verkliga varor och tjänster att göra – 1975, innan datorn och de digitala dollarna, utgjorde handel med varaor och tjänster 80% av alla valutatransaktioner ). Så om Danske Bank försökt bolla med 100 miljarder dollar bakom ryggen på den amerikanska bankmaffian så måste det ha triggat igång larmklockorna ordentligt på FED.

Skrev ner om dollarns maffiaverksamhet här:
Dollarn hålls uppe av knarkhandel, krig, korruption och förstörelse av andra länders ekonomi

————————————–

cover_i_sigil

Boken som mekaniskt beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Annonser

5 tankar om “Har Danske Bank trampat den amerikanska bankmaffian på tårna?

 1. Professor Michael Hudson förklarar hur det är USAs officiella policy att agera som fristad för världens kriminalitet, i konkurrens med andra ”fristäder”, för att hålla uppe dollarn:

 2. Uupps igen!
  Nu har goldbaggen Maloney hittat några av arkitekterna av bankparasitsystemet. https://goldsilver.com/blog/mike-maloney-the-real-goldfinger-who-was-this-secretive-banker/?utm_campaign=20181008_Goldfinger_Newsletter&utm_content=20181008_goldfinger_newsletter_news&utm_medium=email&utm_source=zaius

  Han kan ju inte vara helt omedveten om vilken grupp han just satt strålkastarljuset på, samt vilka konsekvenserna kan bli för honom personligen 🙂

  Själva källan är ur The Guaridian:
  https://www.theguardian.com/news/2018/sep/07/the-real-goldfinger-the-london-banker-who-broke-the-world

  Som i sin tur kommer ifrån denna boken:
  https://guardianbookshop.com/moneyland.html?utm_source=editoriallink&utm_medium=merch&utm_campaign=article

  Fler o fler pusselbitar sitter nu på plats, så det är bara skygglappar i presenningsstorlek som hindrar alla från att haja nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s