Dags för digitala ”Gula västar”?

Det är bra att folk demonstrerar mot de klyftor och orättvisor som dagens parasitsystem har skapat. De franska gula västarna har väckt hopp och ilska som kan resultera i reformer. Tyvärr har de svenska gula västarna kapats av ”pissa på flyktingar och inget annat”-folk.

Kanske kan en digital progressiv rörelse startas som motvikt. För det finns nackdelar med att gå ut på gatan och slå sönder saker. Dels är träffsäkerheten ganska låg – bilarna och affärerna som förstörs påverkar inte nämnvärt eliten. Dels vänder sig många mot skadegörelsen.

Digitala ”Gula västarna” auktioner skulle kunna rikta sig mot kärnan i dagens parasitära system. Säg att man får med sig 200 000 personer som konstant loggar in och ut på bankernas webb-sidor (det finns plugin till webbläsare som kan uppdatera sig själva  så man behöver inte ens klicka) – det skulle skapa överbelastningar och få sidan att braka ihop varvid betalningssystemet skulle tvärnita. Där kan man snacka om att träffa parasiteliten på sin sårbaraste punkt! Och det räcker med att bara angripa en bank då bankerna sitter ihop som en gigantisk kartell så om en bricka faller faller hela dominospelet.

Förslag på slagord för en sådan digital demonstration:

”BANKERNAS SKULDER SKA SLÄNGAS UT FRÅN PENNINGMÄNGDEN!”

”BANKER SKA INTE LÄNGRE FÅ ”LÅNA UT” SINA EGNA SKULDER!”

”EN TOTAL SKULDAVSKRIVNING FÖR ALLA!”

”SKATTA FINANSPARASITERNA MAXIMALT!”

”MEDBORGARLÖN NU!”

”INFÖR DIREKTDEMOKATI!”

————————————–

cover_i_sigil

Boken som mekaniskt beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Annonser

6 tankar om “Dags för digitala ”Gula västar”?

 1. Gula västarna är kontrollerad opposition. Polisen i Frankrike vet nu vilka de ska ta in när det är dags.
  Men vi kan inte blunda för problemen med invandring och skylla allt på Svenska bankparasiter. Folkförflyttningen har en mening av att överbefolkningen i Afrika och MÖ har ingen framtid. De ensamkommande från dessa länder är ensamma män – Soldater eller terrorister, det är frågan om en invasion av terrorister för vidare uppdrag österut efter att de ställt till kaos i Sverige och EU så att en europeisk armé kan byggas för fascism.
  Soros och hans anhang vet exakt hur de ska göra, titta på Ukraina, Egypten, balkanländerna mfl stater allt börjar med oro – designad oro och motsättningar.
  De Svenska gula västarna är också kontrollerad opposition och leds av en judinna som suttit tillsammans med en tidigare finansminister i hans vänskapskrets.

 2. Jag håller helt med grundartikeln – det krävs att vi vaknar ur slummern och faktiskt agerar, och tar tillbaka demokratin.

  Jag efterlyser;
  tydlig lagstiftning som tvingar post, bank och finansinstitut att ta ansvar för hela betalningsförmedlingspaketet, inklusive avgiftsfri kontanthantering.
  tydlig lagstiftning (”kontantplikt”) som tvingar handeln att ta ansvar för kontant betalning. De digitala betalningarna kan oberoende av det få komplettera bäst de vill.
  införande av e-krona. Se denna bloggs tidigare artikel om e-krona.

  De USA-kontrollerade privata bankernas egenpåtagna ”tillverkning” av pengar strider som jag tolkar det till och med mot grundlagen. Det är endast pengar utgivna av och/eller kontrollerade av Riksbanken som är lagligt betalningsmedel i Sverige. Hur kan (nästan) hela det politiska etablisemanget vara så korrupt att man inte ser det!?

  / RiR

 3. Jag läste i tidningen att:

  ”franska gula västarna har som främsta krav att direktdemokrati införs genom Rèferendum d´initiativs citoyenne – beslutande folkomröstningar.

  Representanter för gula västarna i Frankrike menar att artikel 6 (ur den första deklarationen om mänskliga rättigheter från 1789, med 17 punkter) sätter medborgarnas direkta medverkan i lagstiftningen i främsta rummet.
  Den representativa demokratin vi har idag, menar de, är ett sätt att utesluta medborgarna från verklig demokrati”.

  Man kan ju bara hålla med – jag har i halva mitt liv tyckt att hela det partipolitiska systemet bör skrotas och vi bör utveckla demokratin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s