Varför bränner gula västarna bilar när de istället skulle kunna få makten enkelt på knä genom att attackera bankernas IT-infrastruktur?

Gula västarna i Frankrike har bra förslag på förändringar. Men jag förstår inte riktigt varför de försöker åtkomma förändring med våld, brännande av bilar och stenkastning mot poliser. mest effektivt är att angripa de samhällsbärande funktionerna – och den lättaste och viktigaste samhällsfunktionen att angripa är penning och betalsystemet.  Detta då bankernas betal och penningsystem är extremt centraliserat och sårbart då betalningar genom banksystemet sker genom nätet.

De franska gula västarna har förvisso förordat att folk ska göra bankrusningar och kräva att bankerna betalar sina skulder till kontokunderna genom bankomaterna. Men det är nog svårt att få bankerna på knä genom bankrusningar – bankerna  stänger bara bankomaterna och begränsar hur mycket man får ta ut (såsom senast i Grekland)

Däremot skulle man kunna försöka digitalt överbelasta bankerna genom att några hundratusen loggar in och ut hela tiden på sina konton samt hela tiden uppdatera webbläsaren. Det skulle bli en digital demonstration som skulle likna en ddos-attack (någon kanske samtidigt får för sig att fixa en ddos-attack 🙂 – men det är olagligt – fast å andra sidan borde allt bankerna sysslar med också ses som olagligt). Istället för att, såsom i Frankrike, bränna bilar skulle det också vara betydligt mer effektivt att försöka kapa IT-kablar och förstöra IT-infrastrukturen. Det är iofs också olagligt – men att bränna bilar och kasta sten på poliser är också olagligt – och, som sagt, jävligt ineffektivt.

Att hota med att om inte bankernas skuldslaveri-system avskaffas och en omfördelning av parasiternas rov samt skuldavskrivningar sker kommer det digitala betalsystemet sänkas skulle tvinga makten att lyssna. Betal och penningsystemet är inte bara bankernas akilleshäl – det är hela parasitsystemets akilleshäl – och det är en häl som är extremt svår att skydda om många går ihop.

Samma sak gäller terrorister – varför är deras attacker alltid maximalt ineffektiva och våldsamma när de skulle kunna attackera IT-infrastrukturen på ovan sätt eller genom att t.ex bygga EMP-bomber utan att skada någon?


cover_i_sigil

Boken som mekaniskt beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt kan beställas här:

Crash course i hur penning och banksystemet fungerar

…………………………………….

Annonser

2 tankar om “Varför bränner gula västarna bilar när de istället skulle kunna få makten enkelt på knä genom att attackera bankernas IT-infrastruktur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s