Framtidens motstånd, framtidens demonstrationer

cover_i_sigil
Boken som mekaniskt beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt kan beställas här:
—————————–

Bankerna är de i särklass största skurkarna, både i nutid och dåtid. De är skyldiga till alla krig och har sugit ut värdet av andras arbete under all tid de existerat.

Vi närmar oss nu en tid då deras pyramidspel kring boendet rasar. Sedan 1999 har skuldslavsbindningen nästan fyrfaldigt – från 550 miljarder kr till 2 000 miljarder kr. Nu finns inga fler skuldslavar att slänga in i pyramidspelet – ett pyramidspel fungerar bara så länge som folk kan inbillas att de kan tjäna något på det – så länge högre insatser kan skapas med än fler skuldslavar.  När folk inser att det är ett bedrägeri rasar pyramidspelet. Bankparasiterna och medlöpande politiker (vi talar nu bara om den översta skiktet av bankerna, myndigheter och politiker)  kommer försöka få det till att de bedragna i pyramidspelet får skylla sig själva. De är psykopater så att förvänta sig att de själva ska känna skuld är att begära för mycket – emotionella idioter som de är.

Att förvänta sig att denna ”elit”klick av parasiter skulle ändra systemet är m.a.o att förvänta sig för mycket. De  har hela ”rättsapparaten” på sin sida. Polisen, åklagare, domare, kronofogden etc kommer stå på pyramidspelsbyggarens, bankparasitens,  sida. Den översta toppen av dessa tjänar ju också på parasitismen. Så därifrån kan vi inte vänta någon hjälp eller stöd (kanske de på lägre nivå, med hjärtat kvar, kan fås att se hur de själva oxå är utnyttjade och förmås gå emot parasitsystemet)

När det rasar, såsom i Grekland, Argentina, Irland etc brukar folk gå ut på gatan och demonstrera. Det är rätt, det är riktigt men det finns även andra sätt att demonstrera i dessa tider. En del av dessa är mycket enkla och bygger på hur banksystemet är uppbyggt. Man behöver inte gå så långt som att råna banker. Vilket dessutom är tämligen ineffektivt då bankerna knappt har några pengar då de ersatt dessa med sitt bedrägeri som de lögnaktigt kallar ”krediter” (som de blåst upp bostadsbubblan med i sin tur).

Bankerna är helt beroende av internet för att deras skuldsystem ska kunna användas.

Här är några andra förslag:

1) Demonstranter bestämmer sig för att ”bomba” banken genom att gå in på sin banks konto genom internet och logga in och logga ut oavbrutet. Om många (krävs troligen inte så många) gör detta samtidigt hinner inte bankens dator serva alla – bankens verksamhet blir blockerad. Jag talar här inte om sådana DDOS attacker som ett fåtal Ryska ungdomar lyckades sänka hela det Estniska samhället med (inte bara banker utan även tidningar, myndigheter etc). Jag tänkte mig mera att 10 000 tals människor bestämde sig för att mellan vissa klockslag bombardera sina banker. Men sker det samtidigt en DDOS attack skulle det nog vara svårt att lista ut vad som var vad (tror jag – någon som är bättre datakunnig än jag är vet nog bättre).

2) Plocka ut alla sina kontanter och vägra använda bankernas skulder (dvs ditt kontoinnehav) i möjligaste mån. Kontanter är centralbankspengar och utgör grund för bankerna uppblåsning av skulder och skuldslavbindning. Att vägra var med i parasitsystemet är ett effektivt sätt att sätta bankerna på plats. Bankerna skulle snabbt få stänga luckan om folk plockade ut sina pengar (som bankerna inte har) från sina konton.

3) Arbeta för att informera underordnade i politiken, myndighetrna, polisen etc om hur bankparasitismen fungerar och det olagliga i deras verksamhet. Dessa underordnade är i allmänhet inte korrumperade utan bara oinformerade. De är ofta själva offer, skuldslavar, under bankernas skuldparasitism. De kan verka inifrån för att hota systemet som är extremt centraliserat och sårbart.

4) Fysiskt förstöra kommunikationen mellan banker. Detta är direkt olagligt men å andra sidan är bankerna pyramidspel det oxå så det moraliskt riktiga i detta är svårt att bestrida. Att sätta banker i brand (såsom skett i bl.a Grekland) är kanske att dra till för mycket. Men att kapa internetkablar är ett sådant sätt och ju centralare kapningen blir till RIX (som är centralorganet till bankernas betalsystem) desto större effekt.

5) Informera om alternativ till parasitismen finns och att skuldavskrivningar, nationalisering av bankerna, ställandet eliten bakom den rådande parasitism inför rätta är det enda riktiga. Jag tror även underordnade inom polisväsendet, politiker etc som själva är skuldslavsbundna kan fås att se detta.

Allt detta måste ske underifrån utan någon ”ledare”. De vill att det ska ploppa upp någon ledare som de själva antingen utsett eller kan manipulera eller i värsta fall noppa av huvudet på (såsom Lincoln som gick emot bankmaffian). Internet är ett utmärk sådant instrument för asymmetriskt ledarlöst motstånd.

Kom gärna med egna förslag!

————

Världens mest ökända hackergrupp, Anonymous,  har proklamerat att de kommer agera mot banksterna. Intressant läsning:

The Anonymous manifesto:

 • We are a decentralized non-violent resistance movement, which seeks to restore the rule of law and fight back against the organized criminal class.
 • One-tenth of one percent of the population has consolidated wealth in unprecedented fashion and launched an all-out economic war against 99.9% of the population.
 • We are not affiliated with either wing of the two-party oligarchy. We seek an end to the corrupted two-party system by ending the campaign finance and lobbying racket.
 • Above all, we aim to break up the global banking cartel centered at the Federal Reserve, International Monetary Fund, Bank of International Settlement and World Bank.
 • We demand that the primary dealers within the Federal Reserve banking system be broken up and held accountable for rigging markets and destroying the global economy, effective immediately.
 • As a first sign of good faith we demand Ben Bernanke step down as Federal Reserve chairman.
 • Until our demands are met and a rule of law is restored, we will engage in a relentless campaign of non-violent, peaceful, civil disobedience.
 • In our next communication we will announce Operation Empire State Rebellion.

———————————-

”Jag betalar INTE”!

Det globala pyramidspelet där bankparasiterna låst in människor i påhittade skulder faller. Grekerna är sköna – de skiter helt enkelt i att betala! Och det gör de helt rätt! En ny rörelse kallad ”I Won’t Pay” sprider sig i Grekland. Förhoppningsvis sprider den sig vidare till Irland, Portugal, Spanien osv och även hit.

För varför ska folk betala skatt t.ex till en statsskuld eller kommunskulder som bankparasiterna hittat på helt från luften? Enligt Basel2 behöver bankparasiterna inte ha  ett öre för att hitta på obegränsat med skulder som de kan skuldsätta stat och kommun med! Så det Grekiska folket gör helt rätt i att ge tillbaka till parasiten det parasiten har bidragit med – INGENTING!

Varför ska folk betala på påhittade lån på bostäder där bankerna utifrån 2 800 kronor kan hitta på 1 miljon kronor som de skuldsätter botorskar med? Kolla Riksbankschefen Ingeves uträkning där han beskriver detta. Man kanske skulle kunna kräva att folk ska lämna tillbaka de 2 800 kr som banken hade för att hitta på denna miljon kronor? Det är ju inte så svettigt –  2 800 kronor att betala tillbaka till banken på ett påhittat ”lån” på 1 miljoner kronor. Men de ska inte ens ha dessa 2 800 kronor! För de har aldrig lånat ut 2 800 kronor! Dessa hamnade i bankreserven.

Om du skulel göra likadant skulle du ha 2 800 kr i plånboken och ”låna ut” en miljon kronor som du inte har MEN samtidigt behålla de 2 800 kronorna i plånboken. Vad har du då lånat ut? Jo – INGENTING! De 2 800 kronorna ligger ju kvar i din plånbok! Om du skulle försöka dig på något med dina polare skulle du bli fjädrad och tjärad – med goda skäl! (faktiskt är bankerna än värre då de inte ens behöver ha de 2 800 kronorna i i sin plånbok som reserv).

Samtidigt försöker bank-arsle-slickande politiker övertyga de lurade folket om att det enda alternativet är att svälta för att rädda bedragarna i pyramidspelet. Med kostym och grötmyndiga röster berättar de att folk måste ”ta samhällsansvar”. Jag har fruktansvärt svårt att ta någon politiker på allvar. De är förrädare hela gänget som inte står upp mot bankparasitismen – de är totala hycklare – det går inte längre att gömma sig bakom ”okunskap”!

Avsätt alla politiker (oavsett politisk färg) och ersätt dem med folk som kan stå emot bankparasiterna.

Kräv politiker som ser till att nationalisera parasitbankerna, ha avskrivningar på de påhittade skulderna och vill fördela om parasitrovet. Ska bankerna sedan någonsin privatiseras igen ska de hållas i extremt korta tyglar!

——————-

Låt säga att t.ex ett gäng boskuldslavar blir så förbannade då de inser hur totalt blåsta de blivit av bankparasiter, politiker och rättssystemet att de smäller av några strategiskt placerade E-bomber vid Riksbanken och de stora bankernas huvudkontor? E-bomber är en kort elektromagnetisk puls som förstör all elektronik inom ett område utan att skada människor. Det finns bärbara sådana enligt den här artikeln:

Researchers developing portable E-Bomb

Vad kommer hända? Jo, konton kommer raderas, betalningar genom nätet kommer upphöra. Visst, de kanske har backup-system men det kommer ta tid att ihop och det kommer säkert vara svårt att kunna sammanställa allt igen.

Annonser

13 tankar om “Framtidens motstånd, framtidens demonstrationer

 1. Ping: ”Jag betala INTE”! Grekerna är sköna! | Ett nytt penningsystem

 2. ”We are a decentralized non-violent resistance movement, which seeks to restore the rule of law and fight back against the organized criminal class.” Är det samma rule of law som George Bush den äldre talar om and NWO?

 3. Man kan göra en ripoff på kony 2012 typ ”banking101.com” undertext ”How the screw you” behöver inte kosta så mycket om man hittar en skicklig animatör / grafiker ev. har jag en intresserad, du kan ordna mycket av copyn, jag kan programmera det som behövs, en spin doctor som kan få det viralt. Det är klart, med en sponsor blir det lättare, men det borde inte kosta mycket.

  • Jo, verkar vara en bra idé! En riktig animatör skulle säkert kunna göra det estetiskt snyggare än jag gör (fast på ett sätt är just snyggheten för mig ett tecken på att det troligen inte är sant – när jag ser dokumentärer om t.ex penningsystemet och det märks att det är proffs som gjort de med stor budget blir jag alltid djävligt misstänksam). Plocka vad ni vill och tweaka det – jag kan t.ex tänka mig att mitt språk lockar lika många som det skrämmer, så att ha en lite ”lenare” framtoning men säga samma sak kan ju kanske vara ett sätt att nå folk.

   Jag tror det kommer få momentum när bostadsbubblan spricker på riktigt; i början av 90-talet när den förra bobubblan sprack fanns det ett stort hat mot bankerna (bl.a runt 60 000 företag gick i graven). Jag hoppas att dagens boskuldslavar vaknar upp och inser hur djävla lurade de blivit och vänder sin ilska mot systemet istället för att piska sig själva.

   För det här systemet är extremt sårbart då det är så extremt centraliserat. Bankerna försöker ju ta död på kontanter till varje pris och få dem att verka ”samhällsfarliga” men kontanter är extremt decentraliserade och det går inte att slå ut hela systemet centralt om det bygger på fysiska kontanter då kontanterna ligger spridda hos alla. Bankernas påhittade skuld/kredit-system är dock så extremt centraliserat som om folk hade en ”bomba banken”-dag där folk bara gick in och ut från sina konton (och kanske överförde lite fram och tillbaka) samtidigt som de plockade ut max med kontanter så skulle bankerna få svårt att hänga med. Eller om någon ”terrorgrupp” smäller av en EMP-bomb centralt i Stockholm vid RIX som slår ut all elektronik – då kollapsar hela betalsystemet. Jag tror inte på skyltdemonstrationer – skuldmakarna, Shylock, skiter fullständigt i plakatviftande – Shylock har bara en öm punkt – PUNGEN! Så det är där man ska sparka! Att vänta sig att psykopaten Shylock plötsligt skulle få samvete är att tro på mirakel.

 4. Om kontanterna ska bort så kan jag tänka mig ett system där varje konto dvs. varje kund är lika ägare av systemet och då finns ingen annan ägare och det skulle vara enkel demokrati, i förlängda tarmen kunde det kontot även användas för den totala bokföringen och den administrationen av i dag är ett minne blott. Till slut i ett sådant system så skulle skatteflödet bara rinna åt ett håll istället som idag att strömmen ska rinna i mot flödet detta skulle bli hetlt naturligt i tanken till slut och det korumperade systemet skulle försvinna i alla fall om ägandet skulle vara delat lika per varje person vilket egentligen skulle vara naturligaste saken i världen när valutan ska värdera oss alla och vara ett allmänt verktyg. Så om slut på kontanter så slå till med jämligt ägande som krav och utnyttja tillfället att få bort den oönskade ondskan.

  • Alltså räntan skulle ju gå lika till alla eftersom den skulle vara lika behövs den ju inte alls. Kan ju vara en tankeställare eller hur!

   • Fast då skulle det inte finnas skillnad på betalandet och då är det kanske en morot med ränta för att inte utlåningen ska bli oreglerad inga konstigheter . Som sagt det är ägarförhållandena som styr vad som är rättvisa och hur svårt kan det vara att förstå. Inte svårt alls, bara man är fri i tanken från det som är inmatat i dagen av tro hur det är system.
    Ögar förhållanden är alltså det som är kärnan.

  • Alltså notera ägandet av ränteinkomsterna ska alltså då vara i nuläget om det gäller vår nation bara räntan/9 milioner konton alltså varje personnummer om man så vill och inga org nummer. Som Mona sa politik är bara hur vi fördelar..Så vad är problemet? Om vi då äger penning systemet lika. Fråga två i rättvisans namn är ju hur man kan äga mark enskilt för den är ju begränsad och det innebär ju om alla mark redan är ägd av vissa då finns ju ingen plats för andra att vara här och så kan det inte få vara om det ska fungera så marken kan bara vara till låns och ska man ha mer en andra så utgår ränta till övriga för att balansera upp så ingen har för att bara ha mer en andra i yta så att säga, eftersom yta behövs för att producera så blir ju det per automatic en fördelning utan några komplicerande byrå krat korumperande lagar och annat köttsligt av obehag eller hur man ska verifiera parasiterna.
   Som vanligt är jag inte kung av orden så ideen går skriva tusen gånger bättre.

   • Och för att inte ha religösa konstigheter så blir räntan en form av hyresintäkter för det allmänheten äger, vilka ju är alla som är i nationen och ordet ränta behöver inte existera i det allmänna systemet för välfärden. Och handel med andra nationer dvs försäljning av valuta sker ju genom den gemensamt ägda banken och överskott och underskott blir ingen större grej att balansera. En nation tror jag som är rättvis får ökat värde av de som inte äger samma frihet , för egentligen är det den som handlas när man köper andra valutor en nation med låg frihet (i landet är inte atraktivt i annat en köpa billig arbetskraft, vilket är väl hur synligt som helst att se idag) Har en känsla att jag bablar på för mycket och parkerar lite här och nu.

 5. På amerikanska sajter säger de att (nästan) alla pengar är lån. Vad händer om alla börjar betala tillbaka sina lån? Försvinner alla pengar då? Är det därför banker/politiker är så rädda för deflation?
  Sen, systemet tycks vara på väg mot crash. Om inte annat så för att bankernas andel av ekonomin tycks växa för varje år. Min gissning är att det bästa är att inte ha några lån och även undvika kontanter. Allt som sänker bnp/ej registreras i BNP är bra. Och gör oftast den enskilds liv bättre också, på direkten.

  • Bankerna har inget ”lånat ut” överhuvudtaget. Bankerna skapar två lika stora skulder på samma belopp kronor som aldig existerat. Det går till som jag och Werner beskriver i texten: Banken sätter sin påhittade skuld på kundens konto (som banken betalar om kunden gör ett uttag) och kunden skriver på ett skuldpapper där han blir skyldig samma ickeexisterande belopp svenska kronor. Systemet är sedan uppbygt så att bankerna kan bolla sina skulder internt (med hjälp av Riksbankens RIX-system). Vi betalar mao varandra med bankskulder (INTE svenska kronor) mellan kontona – du får mer av din banks skulder på ditt konto vid en kontotransaktion mellan våra konton – jag får mindre med bankskulder på mitt konto.

   Så systemet är helt uppbygt som du skriver, på att bankerna hittar på sina egna skulder som de låtsas ”låna ut” till kontokunder. Om bankerna tvingas betala sina skulder, t.ex vid en bankrusning, rasar hela systemet. Man kan dela in ”pengarna” i nedan oilka sorter (klipp och klistrat gråm ett inlägg):

   Det finns två sorters pengar i dagens system

   1) Svenska kronor som är permanenta. Dessa pengar sätter ingen i skuld genom sin existens och de dödar skulder. Du betalar frukthandlaren en 50-lapp i handen och skulden mellan er existerar inte längre. 50-lappen kan sedan fortsätta cirkulera och döda skulder och minska skuldbördan i samhället. 50-lappen dör inte när skulder betalas – den fungerar som en katalysator som dödar skulder utan att själv förbrukas när den cirkulerar runt i samhället.

   Den andra sortens ”pengar” är:

   2) Bankernas skulder på svenska kronor till kontokunder (som banken kan betala genom att kunden gör t.ex bankomatuttag). Dessa kontopåhitt är ett surrogat för svenska kronor – de ÄR INTE svenska kronor i sig. Kunderna måste ”låna” dessa bankskulder av banken så att både banken och kunden hamnar i skuld på samma belopp ickeexisterande svenska kronor. När de påhittade skulderna betalas ”tillbaka” dödas skulden och kontoinnehavet. För att dessa kontopåhitt ska existera måste mao banken sätta så många i så mycket påhittad skuld som möjligt med bankens egna skulder.

   Så, jo, som du skriver blir det deflation när bankernas kontopåhitt dödas och ”penningmängden” minskas. Det var det som hände under 30-talets depression när penninmängden i USA t.ex minskade med 1/3 (bl.a Friedman).

   Så när Cornu kräver att de påhittade skulderna ska ”betalas tillbaka” (hur man nu kan betala tillbaka något man inte lånat) utan att förklara hur kontopåhitten ska ersättas blundar han medvetet. Enligt Cornu är ju bankernas skulder på pengar (=kundernas kontoinnehav) mer pengar än de pengar bankerna är skyldiga sina kontoinnehavare (och jo, han har faktiskt skrivit det).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s